Türk Emojiler, yerli Emojum, Nusret Emojis

/ 29 Ekim 2017 / 5.728 / yorumsuz
Türk Emojiler, yerli Emojum, Nusret Emojis

Yerli Klavyeye Eklenen Nusret Emojisi Çok Konuşulacak

Türk karakterini yansıtan pek çok emoji karakteri ile büyük yankı uyandıran Emojum yepyeni Nusret emojis ile yeni ses getirmeyi başardı. Daha öncede Türk bayrağı, nazar boncuğu, simit ve halay emojisi gibi farklı emojilerle Türk kullanıcılarının kalbini fetheden uygulama son aylarda yabancı yıldızların dahi paylaştığı Nusret videolarını daha fazla görmezden gelemedi ve yeni Nusret emojisini Türk kullanıcıların beğenisine sundu.

Emojum APK 

Emoji karakterlerinin Türkiye’de büyük yankı uyandırmasının ardından Amerika’da yaşayan bir Türk girişimci tarafından hayata sokulan Emojum tanıdık karakterleri ile kısa sürede Türk kullanıcıların dikkatini çekmişti. Aynı zamanda “Türkiye’ye özgü ilk klavye” olma unvanına sahip olan Emojum yeni emoji karakterinde Nusret’in ünlenen tuz atma görüntüsünü kullanıma sunuyor.

Android Kullanıcıları Emojum İndiremiyor

Ne yazık ki Emojum şu anda sadece İOS işletim sistemini kullanan cihazların indirebildiği uygulamalar arasında yer alıyor. Yani Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonlar ve tabletler birbirinden ilginç emojilere ev sahipliği yapan bu uygulamayı indiremiyor. Android platformu için yoğun isteğin bulunduğu Emojum uygulamasının ne zaman hazırlanacağı ya da kullanıma sunulup sunulmayacağına dair bir açıklama bulunmuyor.

Nusret Ünlenmeye Devam Ediyor 

Kendi hesabından paylaştığı videolarla kısa sürede paylaşım ve izlenme rekorları kıran Nusret aynı zamanda ünlü yabancı isimlerin de paylaşmaya başlaması ile beraber uluslararası üne kavuşmuş oldu.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz