Youtube Kids Televizyondan Nasıl İzlenir

/ 29 Ekim 2017 / 1.343 / yorumsuz
Youtube Kids Televizyondan Nasıl İzlenir
Youtube Çocuklar İçin Televizyonlara Youtube Kids Getiriyor
YouTube’un çocuklara yönelik televizyon girişimi YouTube Kids’in LG, Samsung ve Sony marka televizyonlarla uyumlu uygulaması yayımlandı. Peki YouTube Kids’de neler var?
YouTube Kids’i televizyonunuzda izleyin!
Son gelen haberlere göre de YouTube, YouTube Kids için Samsung, LG ve Sony marka akıllı telefonlarla uyumlu bir uygulama hazırladığını duyurdu.
Uygulama bugünden itibaren LG’nin içerik mağazasında yer almaya başlayacak ve 2015 ile 2017 yılları arasında üretilen LG webOS TV’lerde çalıştırılabilecek.
Samsung televizyonlar ve Blu-Ray oynatıcılar için de 2013 yılı ile 2017 yılı arasında bir tarihte üretilmiş olması yeterli. Aynı şekilde Samsung App Store’a giderek uygulama indirilebiliyor.
Sony televizyonlarda ise biraz daha sıkı bir durumun söz konusu olduğunu hatırlatalım. Zira yalnızca 2016 ile 2017 yılları arasında üretilen televizyonlarda uygulama kullanılabilecek. Tabii Android işletim sistemine sahip bir televizyonunuz varsa iş değişiyor.
Son olarak da şu anda 8 milyondan fazla haftalık kullanıcısı bulunan YouTube Kids’in hala ülkemizde indirilemediğini de hatırlatalım.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz