Mobil Youtube Canlı yayın nasıl yapılır

/ 29 Ekim 2017 / 2.164 / yorumsuz
Mobil Youtube Canlı yayın nasıl yapılır

Youtubeda Mobilden Canlı yayın Yapma

YouTube Mobil’den canlı yayın kolaylığı

Google tarafından yapılan açıklamaya göre YouTube’un mobil uygulamasından canlı yayın yapmak için şart koşulan tüm özellikler iptal ediliyor.

YouTube’un mobil uygulamasını indirip de yeni kurduğunuz kanalınızdan canlı yayın yapmayı denediğinizde bir uyarıyla karşılaşırsınız. Bu uyarıda kanalınızın en az 1000 takipçiye sahip olmadığı takdirde canlı yayın özelliğini kullanamayacağınız belirtilir. En azından bugünkü açıklamaya kadar bu durum böyleydi.

Canlı yayın nasıl yapılır?

Google tarafından yapılan açıklamaya göre artık YouTube kanallarının mobil uygulamadan canlı yayın yapabilmesi için gerekli ön koşullar kaldırıldı. Yani kanalınızın 1000 takipçiye ulaşmasına da gerek kalmadı. Yeni kuracağınız kanaldan direkt olarak canlı yayın yapabilir ve yeni insanlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Fakat şunu da hemen belirtelim, yine de canlı yayın yapılabilmesi için çeşitli koşulların sağlanmış olması gerekiyor. Bunlardan en önemlisi son 90 günde kanalınızın canlı yayın için hiçbir kısıtlama cezası almamış olması.

Bir diğer beklenti ise kanalın doğrulanmış olması. Bunun için kanalı kurarken sizden istenen bilgileri sağlamanız ve ardından gerekli onaylamaları yapmanız gerekiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz