Pokemon GO Yeni Gelen Pokemonlar

/ 29 Ekim 2017 / 1.122 / yorumsuz
Pokemon GO Yeni Gelen Pokemonlar

Pokemon GO Yeni Güncelleme İle 100 Yeni Pokemon Geliyor.

Pokemon GO rekor bir sürede dünyanın en popüler oyunu arasına girmeyi aşardı. Şimdi oyunun yapımcısı Niantic Labs firması Pokemon Go oyununa farklı bir hava getirmek için yeni bir güncelleme duyurdu.

Poemon GO oyununu oynayan kullanıcılar bir sonraki ay güncellemesinde yeni pokemonlar görmeye ve yakalamaya başlayacak.

100 Yeni Pokemon Geliyor.

Niantic bir sonraki güncelleme ile oyuna 100 yeni Pokemon ekleyecek. Bu pokemonlar arasında heyecan ile beklenen popüler pokemonlar da geliyor. Bunların arasında Mew ve Mewto pokemonları da var.

Pokemon GO  piyasaya çıktığından bu yana en büyük popüler oyun haline geldiğini başta soylemiştik. Bu anlamda Niantic sunucuları oyun oynarken yoğun talebe karşılık veremedi ve bazı sıkıntılarla karşılaştı. Yeni güncelleme ile bu sorunlarıda teknik ve yazılımsal açıdan güçlendirerek kaybettiği oyuncuları tekrar kazanmak istiyor.

100 Yeni Pokemon ile gelecek güncelleme tarihi tam belli olmasa da Aralık ayının ilk iki haftası içerisinde gelmesi bekleniyor.

Pokemen Go ile alakalı yeni güncellemede Hangi Pokemonları Bekliyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz