2016 yılının en iyi 10 telefonları

/ 29 Ekim 2017 / 1.024 / yorumsuz
2016 yılının en iyi 10 telefonları
2016 yılının en iyi 10 telefonu
2016’da piyasaya çıkmış işlem gücü, teknik özellikleri, tasarımı ve ücretine göre en iyi 10 telefonunu sizler için araştırdık.
10.) iPhone SE


iPhone 6S ile aynı güce, aynı işletim sistemine ve aynı kameraya sahip olmasına rağmen boyutları daha küçük ve bütçenizi yormayacak bir fiyata sahip.
9.) Sony Xperia Z5 Compact


Pil ömrünün daha iyi olması durumunda listenin ön sıralarına çıkabilecek bir konumda olan telefon, 4.6 inçlik bir ekrana sahip. Ayrıca güçlü bir kamerası ve su geçirmez özelliğiyle tavsiye edilecek telefonlardan biri.
8.) Nexus 6P


Güçlü ekran çözünürlüğü ve parmak izi okuyucusuyla da diğer telefonlardan ayrılan Nexus, tasarımı sayesinde rahat bir tutuş kolaylığı sağlıyor.
7.) iPhone 6S Plus


En büyük avantajının uzun süreli pil ömrünün olması olan telefon aynı zamanda optik imaj sabitleme özelliğiyle de adından söz ettiriyor.
6.) iPhone 6S


Daha gelişmiş kamera özellikleri ve 3D Touch desteği ile önereceğimiz telefon modellerinden biri.
5.) LG G5
Yeni modüllerle ses, pil ömrü ve kamera gibi özelliklerini güçlendirebileceğin bir model.
4.) Sony Xperia Z5 Compact
Çok hızlı otomatik sabitleme özelliği ve ışık altında çekilen fotoğrafların yüksek kalitede görünmesi bu telefonun en önemli özelliklerinden biri.
3.) HTC 10


Çok iyi bir kamera ve uzun ömürlü pil özelliği sayesinde en iyi telefonlardan biri kabul edilen HTC 10 aynı zamanda ses sistemi ile de adından söz ettiriyor.
2.) Samsung Galaxy S7


Tasarımı sayesinde rahat tutuş kolaylığı sağlayan telefon, su geçirmez özelliği ve  microSD slotunun geri dönüşü ise kullanıcıyı memnun edecek düzeyde.
1.) Samsung Galaxy S7 Edge



Metal ve camdan oluşan gövdesi, kullanıcıya tutuş kolaylığı sağlaması dışında mükemmel bir görüntü ve işletim sistemine sahip. Ödeyeceğiniz parayı fazlasıyla hak ediyor.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz