2017 Sony Xperia X Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.723 / yorumsuz
2017 Sony Xperia X Cep Telefonu Özellikleri

2017 Sony Xperia X Görselleri Sızdırıldı 

Sony markasının en çok satılan serilerinden biri olan Sony Xperia serisinin son üyesi olan Sony Xperia X 2017 modeline ait yeni görseller basına sızdırıldı. Hatırlanacağı üzere Şubat ayının henüz başında Sony markası yeni bir sızıntıya maruz kalmış ve Yoshiro kod adına sahip olan yeni modelin 4K ekrana sahip olacağı iddia edilmişti. Yeni görselleri sızdırılan Sony Xperia X modeli ise Sony Xperia XZ modelinin halefi olarak gösteriliyor. Bu modellerin yanı sıra Sony markasının 3 farklı modeli daha Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi organizasyonunda tanıtması bekleniyor.

Yeni Modeller MCW 2017’de Tanıtılacak 

Pek çok teknoloji devi tarafından büyük bir heyecanla beklenen Mobil Dünya Kongresi için Sony markası da özel bir çalışma yürütüyor. Markanın fuarda büyük bir merakla takip edilen Sony Xperia X 2017 modelinin tanıtımını yapmasına kesin gözü ile bakılırken fuarda ayrıca markanın 3 farklı akıllı cihazın tanıtımını da yapması bekleniyor.

Orta Segment Bir Cihaz Olacak 

Sony Xperia X modelinin görseli basına sızdırılmış olsa da yine de çok fazla bir bilgi sızıntısı bulunmuyor. Ancak cihazın orta segment kategorisinde yer alacağına kesin gözü ile bakılıyor. Sızdırılan görselde de görüleceği üzere cihazın ön kısmında Sony logosu bulunmuyor. Sony Xperia X modelinin en dikkat çekici yanı ise ekranın kenarlarında kullanılan 2.5D kavisli hatlar oluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz