2017 Yılının En İyi Akıllı Telefonu

/ 3 Kasım 2017 / 1.718 / yorumsuz
2017 Yılının En İyi Akıllı Telefonu

2017 Yılının En İyi Akıllı Telefonu LG V30 Olur Mu?

Berlin’de düzenlenen IFA 2017 organizasyonunda tanıtımı gerçekleştirilen LG V30 akıllı cep telefonu sahip olduğu teknik özellikler ile göz kamaştırdı. Son derece üst düzey özellikler ile satışa sunulan cihazın “en iyi akıllı cep telefonu” olarak lanse edilmesi ise beraberinde tartışmaları da getirdi. Peki, LG V30 2017 yılının en iyi akıllı cep telefonu olabilir mi?

Çerçevesiz Ekran Tasarımı Büyülüyor

Cep telefonu satın almak üzere olan kişilerin büyük bir bölümü LG V30 mu Note 8 mi sorusunun yanıtını ararken teknoloji uzmanları iki cihazı birbiri ile kıyaslamayı sürdürüyor. LG V30 sahip olduğu şık çerçevesiz ekran tasarımı ile artı puan almayı başarırken POLED FullVision ekran 6 inç büyüklüğe sahip iken 2880X1440 çözünürlük eşsiz bir görüntü kalitesi sunuyor. Samsung Galaxy Note 8 ekranı ile kıyaslandığında ise ne yazık ki LG V30 rakibinin biraz gerisinde kalıyor. Çünkü Note 8 ekranı hem biraz daha büyük hem de çözünürlük oranı daha yüksek.

LG V30 Kamera Karşılaştırması Sonuçları

Aslında LG’nin en iddialı olduğu konuların başında kamera performansı yer alıyor. Samsung Galaxy Note 8 modelinde arka kameranın OIS özelliği bulunurken V30 modelinde ne yazık ki bu özellik bulunmuyor. Ancak V30 modelinin arkada yer alan cift kameralarından biri geniş açılı fotoğraf çekilmesine olanak sağlıyor. LG V30 arka kamerası 16 MP çözünürlük sunarken Note 8 arka kamerası ise 12 MP çözünürlükle satışa sunuluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz