2017de Çıkan Güzel Android Telefonlar

/ 29 Ekim 2017 / 1.983 / yorumsuz
2017de Çıkan Güzel Android Telefonlar

2017de Çıkacak Olan En İyi Yeni Akıllı Telefonlar 

Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8 S8 Plus
 

Samsung markasının Note serisinde yaşadığı hayal kırıklığını unutturmak için üzerinde çok daha fazla mesai harcayarak geliştirdiği Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8 Plus serisi hiç tartışmasız 2017 yılının en çok merak edilen akıllı telefonları olarak kabul ediliyor. Özelliklede Samsung Galaxy S8 serisinde düz ekran kullanılmadan sadece kavisli ekrana sahip olan modellerin satışa sunulacağı söylentileri merakı arttırırken cihazların 29 Mart 2017 tarihinde resmi tanıtımlarının yapılarak satışa sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy S8 İçin Daha Detaylı Bilgi
Samsung Galaxy S8 Plus için Daha Detaylı Bilgi

Nokia P1 / 8
 

Yapılan satışın ardından yola emin adımlarla ve büyük yatırımlarla devam eden Nokia tarafından geliştirilen en iddialı akıllı telefonlardan biri olan Nokia P1 / 8 aynı zamanda şirketin ilk Android işletim sistemine sahip cihazı olarak ta büyük merak uyandırıyor. 26 Şubat 2017 tarihinde Mobile World Congress etkinliğinde tanıtması bekleniyor.

Nokia Cep telefonu Haberlerini Buradan Takip Edebilirsiniz

LG G6
 

Akıllı cep telefonu üreten markalar arasında en iddialı olanlardan biri olan LG markasının amiral modeli olan LG G serisinin son üyesi olacak olan LG G6 markanın meraklıları tarafından oldukça yakından takip ediliyor. 5,7 inç ekran büyüklüğü, suya dayanıklılık ve parmak izi sensörü gibi pek çok özelliği barındıran cihaz 26 Şubat 2017 tarihinde MWC 2017 organizasyonunda tanıtılacak.

LG G6 Telefonlar İle İlgili haberleri Buradan İnceleyebilirsiniz

2017 yılında tanıtılarak satışa sunulması beklenen diğer cihazlar ise şöyle:

HTC Ocean
Huawei P10 ve P10 Plus
OnePlus 5
•Apple iPhone 8
•Microsoft Surface Phone


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz