2018 Antutu En İyi Telefonlar Listesi Açıklandı

/ 7 Mayıs 2018 / 2.331 / yorumsuz
2018 Antutu En İyi Telefonlar Listesi Açıklandı

2018 Antutu En İyi Telefonlar Listesi Açıklandı

Akıllı telefon sektöründe her geçen gün yeni bir model sahne almaya devam ederken piyasaya yeni telefon modellerinin girmesi ile beraber Antutu’da listesini güncelledi. Android işletim sistemini kullanan cihazlar arasında seçim yapmakta zorlanan kişilere yol gösteren en önemli rehber olarak kabul edilen Antutu belirli kriterleri göz önünde bulundurarak puanlamada bulunuyor. Özellikle de işletim sistemi, depolama alanı, RAM, kullanıcı yorumları ve grafik performansı değerlendirmede en çok dikkate alınan özellikler arasında öne çıkmayı başarıyor.

Samsung Açık Ara Önde!

Akıllı telefon piyasasında dünyanın en çok satan modellerine imza atmayı başaran Samsung son çıkarmış olduğu Samsung S9 ve Samsung S9 Plus modelleri ile 8 milyon satılarak yine bir rekora imza atmıştı. Bu cihazlarda yer alan Snapdragon 845 işlemciler ise S9 ve S9 Plus modelini Antutu listesinin üst basamaklarına taşımayı başarıyor. Süper Amoled sonsuz ekran ve farklı depolama alanı seçenekleri ile satışa sunulan cihaz bu sayede herkesin kendisine hitap eden modeli satın almasına da olanak sağlıyor.

Sektörün Parlayan Yıldızı Huawei Çıkışını Sürdürüyor

Antutu 2018 en iyi telefonlar listesinde Samsung’un ardından ikinciliği sektörün her geçen gün biraz daha parlayan markası olan Huawei alıyor. Listenin üçüncü sırasında Huawei Mate 10 modeli alırken listenin ikinci basamağında ise Huawei Mate 10 Pro isimli modeller almayı başarıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz