2018 Yılında Satışa Sunulacak Akıllı Telefon Modelleri

/ 4 Ocak 2018 / 3.801 / yorumsuz
2018 Yılında Satışa Sunulacak Akıllı Telefon Modelleri

2018 Yılında Satışa Sunulacak Akıllı Telefon Modelleri

Cep telefonu modelleri sürekli olarak yenilenmeye devam ederken 2018 yılına girişle beraber pek çok markanın yeni modellerini satışa sunacağı tarihler belirlendi. Sektörün öncü markalarının çıkaracağı yeni modeller büyük bir merakla beklenirken özellikle de amiral modeller ilgi çekiyor. İşte 2018 yılının merakla beklenen yeni akıllı telefon modelleri;

Samsung

Yeni yılda modellerini satışa sunması beklenen markalar arasında ilk sıralarda yer alan Samsung 2018 yılında Samsung Galaxy S9 başta olmak üzere Samsung Galaxy S9 Plus ve Samsung Galaxy Note 9 üst segment telefonlarını satışa sunacak.

Orta segment telefonlar için ise üretim programı ilerleyen günlerde açıklanacak ancak diğer seriler içinde yeni modellerin satışa sunulmasına kesin gözü ile bakılıyor. Yeni serilerde hissedilen en büyük fark ise Galaxy S serisinde Plus ile S serisi arasındaki farkın artık çok daha keskin bir hale getirilecek olması.

Apple

Akıllı cep telefonu sektörünün dev markalarından biri olan Apple 2017 yılına veda ederken iPhone X modeli ile oldukça fazla ses getirmişti. Markanın onuncu yılına özel olarak tasarladığı model yeni modellerin çatısını oluşturması açısından da büyük önem taşıyor.

Apple 2018 yılında iPhone XI ve iPhone XI Plus modelleri ile müşterilerine çok daha üst düzey özellikler sunmaya devam edecek gibi görünüyor. Satışa sunduğu iPhone X modeli ile yapmış olduğu isimlendirmelerde karışıklığa neden olan markanın yeni serisinin isimlerinin ne olacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

Huawei

Sektörün bir diğer güçlü markası olan Huawei 2018 yılına bir önceki serinin son modeli olan Mate 10 Pro modelinin üzerine çıkacak Huawei P20 modeli ile adından söz ettirecek gibi görünüyor.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz