2019 iPhone Modelleri

/ 16 Ağustos 2018 / 3.538 / yorumsuz
2019 iPhone Modelleri

2019 iPhone Modelleri

Dünyanın en çok satılan akıllı cep telefonu modelleri arasında yer alan ve satışa sunduğu her modelinde yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran iPhone merakla beklenen yeni modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bunlar arasında özellikle de üst segmentte yer alan akıllı cep telefonu modelleri heyecanla bekleniyor. Peki, 2019 iPhone modelleri ne zaman tanıtılacak?

Eylül Ayı Başı Mı Tercih Edilecek?

Apple aslında birbirini takip eden tanıtım kampanyaları düzenlemeyi tercih ediyor. Şirketin açıklamış olduğu önceki modeller dikkate alındığında Eylül ayında yeni modellerin tanıtılması ağırlıklı bir ihtimal gibi görünüyor. iPhone 9, iPhone X Plus ve iPhone X isimleri ile tanıtılması beklenen yeni modeller için tahmini tanıtım tarihi olarak 12 Eylül tarihi açıklanmış durumda. Bu tarihin tahmin edilmesindeki en önemli etken ise Apple firmasının daha önce tanıtımlar için hep Salı ya da Çarşamba günlerini tercih etmesi gösteriliyor.

Eylül Ayının İlk Haftasında Da Gelebilir

Tanıtımların Eylül ayının ilk haftasında da gelme ihtimali bulunuyor. Özellikle de Eylül ayının 4, 5 ya da 11’i gibi tanıtımın gerçekleşme ihtimali de bulunuyor. Bunun nedeni ise Amerika’da genelde Apple firmasının işçi bayramı kutlamalarının ardından tatili takip eden ilk hafta içerisinde tanıtım yapabilmesi gösteriliyor. Tanıtımın en geç 12 Eylül 2018 tarihine kadar yapılacağına kesin gözü ile bakılırken çevrimiçi ön siparişler ise 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak.

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz