2019 Sınırsız Limitsiz İnternet Ücretleri Ne Kadar Olacak?

/ 30 Aralık 2018 / 2.033 / yorumsuz
2019 Sınırsız Limitsiz İnternet Ücretleri Ne Kadar Olacak?

2019 Sınırsız Limitsiz İnternet Ücretleri Ne Kadar Olacak?

 

2019 yılı yeniliklerin yılı olması beklenirken, ilk yenilik internet kullanıcıları için geldi. Buna göre ise 2019 yılın da sınırsınız limitsiz internet devri gündeme gelmekte olup, bundan sonra AKN kalkacak olup, limitsiz ve sınırsız internet devri başlayacak. Tabi ki bu konu ise fiyatlar hakkında kullanıcıları merak ettirmekte olup, 2019 sınırsız limitsiz internet ücretleri konusunu gündeme getirmiştir.

Yeni İnternet Devri Eski Kullanıcıları Etkileyecek mi?

 

2019 Ocak itibari ile AKN yani adil kullanım kotasının kalkması aynı zaman da eski yani aktif olarak taahhütlü kullanıcıları da merak da koymuş olup, buna göre ise Türk Telekom üzerinden yapılan açıklamaya göre aktif ve eskiden taahhütlü kullanıcılar bu yenilikten etkilenmeyecektir. Taahhüt süreleri bitinceye kadar normal kullanıma devam edeceklerdir. Fakat yeni abonelik yaptıracak olan kişiler için ücretler farklı olacağı düşünülmektedir.

AKN Kalkınca Fiyatlar Ne Olacak?

 

Yeni yılın yaklaşması ile birlikte AKN kalkması internet ücretlerinin de yükselmesine neden olacağı düşüncesi akla gelmektedir. Şuan için henüz yeni paketler açıklanmasa da firmalarda ücretlerin yükselmesi beklenmektedir. Fakat eski yani halen taahhütleri devam eden kullanıcılar bundan etkilenmediği gibi yeni taahhüt yapacak olan kişilerin ise beklemesi ve konu ile ilgili biraz olsun netleşme olmasından sonra taahhüt vermeleri gerekmektedir. Çünkü buna uygun paketlerin hazırlanması ve sizlere sunulması zaman alacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Teknoloji sektörünü uzun yıllardır takip edip makaleler yazmaktayım. İşini hakkıyla yapan bir siteye katkı verebildiğim için çok mutluyum.

Yorum yaz