2019 Yılının 5G Telefon Modelleri

/ 24 Mayıs 2019 / 2.205 / yorumsuz
2019 Yılının 5G Telefon Modelleri

5G teknolojisi daha çıkmadı ancak bazı cihazlar 5G teknolojisine göre üretiliyor. En çok merak edilen konulardan biri de 5G teknolojisine sahip cihazların hangileri olduğu. Eğer siz de 5G teknolojisine sahip cihazları merak ediyorsanız aşağıya doğru ilerleyin…

Xiaomi Mi MIX 3

Çinli şirketin telefon pazarında kısa sürede büyük bir yeri vardır. Xiaomi cihazda 5G’ye sahip bir telefon modeli bulunmaktadır. 2018 yılında Mi MIX 3’ün üst segmenti olan Xiaomi Mi MIX 3 5G modeli olarak sunuluyor. 2 Mayıs tarihinde tanıtımı gerçekleştirilen bu cihazın 5G teknolojisine sahip olması fazlasıyla dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 cihazın 5G akıllı teknolojisine sahip olduğunu duymayan kalmamıştır. Telefon şu an için satışta ve 8GB RAM, 512 GB depolama alanına sahiptir.

Oppo Reno

Bu telefon adını belki çoğu kişi duymamıştır. Avrupa’da kullanılan bu cihaz 5G teknolojisine sahip olarak satışa sunulmuştur. Bu cihaz aynı zamanda Snapdragon 855 işlemci, 6.6 inç çentiksiz Full HD Plus ekrana sahiptir.

LG V50 ThinQ

LG V50 cihaz henüz çıkmadı ama 10 Mayıs tarihinde piyasaya sunulması bekleniliyor. Bu cihazın 5G teknolojisine sahip olarak çıkacağı biliniyor ancak cihazın piyasaya sunulacağı tarih şu an için net olarak bilinmiyor.

Huawei Mate X

Huawei’nin 5G cihazı 8 inçlik ekranı ile beğenileri topluyor. 5G teknolojisine sahip olması ise kullanıcıların oldukça dikkatini çekiyor.

OnePlus

OnePlus tarafından 14 Mayıs’ta OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro cihazın tanıtımı gerçekleşecek. Aynı zamanda cihazın 5G teknolojisine sahip olması bekleniliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz