2020 model Volkswagen Golf 8 görüldü!

/ 21 Ocak 2019 / 3.693 / yorumsuz
2020 model Volkswagen Golf 8 görüldü!

Volkswagen’ın göz bebeği olan Golf’un yeni kasası Golf 8 2020’de çıkacak. Peki 2020 model Golf 8 nasıl görünecek? İşte detaylar…

Volkswagen’ın göz bebeği olan ve tüm dünyada ciddi satışlara ulaşan Golf modeli 2020 yılında yeniden yenilenecek ve piyasaya çıkacak. Meraklı bir şekilde beklediğimiz Golf 8 kısa süre önce Almanya’da görüntülendi. Volkswagen’ın yeni tasarımı olarak şekillenen far şıklığı ile bir nevi yeni model Polo’ya benzemiş. Yeni model MK8 kasa kodu olarak geliyor.

Farlar konusunda çok ciddi bir tasarım değişikliği olmayan Golf 8‘in yeni motor seçenekleri ile gelmeyeceği ön görülüyor. Bu bakımdan 2020 yılında gelecek olan otomobilin şimdiki motor seçenekleriyle gelmesi ve ek bir tercih sunmayacak olması şimdilik pek kötü düşünülmüyor. Tahminlere göre ise iç tasarımın değiştiği kesin gibi. Eğlence sistemi ve göğüs alanında yeniliğin uzun bir şerit havalandırma çizgisi olarak iddia ediliyor.

Yeni Golf 8’in çok ciddi bir şekilde yıllar sonra yenilenen Polo’ya benzediği görülüyor. Farlar biraz daha agresif bakmış. Ancak sosyal medya platformlarında yeni golf hakkında pek güzel şeyler duymadık. Gelen yorumlara göre, beklentiyi karşılayamadığı ve Golf 7, 7,5 modelinin daha çekici olduğunu savunuluyor.

GOLF 8 Ne Zaman Tanıtılacak?

Golf 8’in 2020 model olacağı ve 2019’ın son çeyreğinde tanıtılacağı söyleniyor. Ancak tanıtımdan hemen sonra değilde, 2020 yılının ilk aylarında satışa çıkacak gibi görünüyor. Fiyat konusunda ise net bir bilgi henüz gelmezken, Volkswagen‘ın 2020 model GOLF 8’i en düşük 250 Bin TL civarında olması bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Benzer Konular

Yorum yaz