2020 Yılında Üretilecek Olan Samsung Galaxy Note Böyle Görünecek

/ 17 Ocak 2018 / 1.686 / yorumsuz
2020 Yılında Üretilecek Olan Samsung Galaxy Note Böyle Görünecek

2020 Yılında Üretilecek Olan Samsung Galaxy Note Böyle Görünecek

Samsung markasının amiral modeli olan Samsung Galaxy Note serisi için yeni modellerin tasarımına devam ederken uzun vadeli yatırım planları yapmaya da devam ediyor. Şirketin bir sene sonra üreteceği model üzerinde çalışmalar devam ederken yeni modele ilişkin sızıntılar da sürüyor. Ancak ortaya çıkan bir resim şirketin çok daha uzun vadeli planlamalarda bulunduğunu ortaya koydu.

Galaxy Note 8 İle Olan Benzerlik Dikkat Çekiyor

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Benjamin Gesgin tarafından paylaşılan resim büyük ilgi gördü. Dünyaca ünlü tasarımcı Gesgin tarafından yapılan paylaşımda Samsung Galaxy Note 8 modeli ile oldukça benzeyen resimdeki modelin üzerinde ise 2020 yazısı dikkat çekiyor. 2020 yılında satışa sunulacak olan modelin taslak çalışma resimleri olduğu iddia edilen resimlerde en dikkat çeken özellik ise kameranın dikey olarak yerleştirilmesi oldu. Yine resimlerde tamamen çerçeve kanallarının kaldırıldığı görülürken bir çentik gelmesi de dikkat çeken ayrıntılar arasında yer aldı.

Kademeli Geçiş Yapılacak

Markanın üretimine hazırlandığı Samsung Galaxy Note 9 modeli için yapmış olduğu çalışmalar gelecek için kademeli bir geçişe hazırlandığını gözler önüne sererken parmak izi sensörünün arkadan kaldırılması da bu iddiaları güçlendirmiş oldu. Çünkü bilindiği üzere Samsung markası Note 9 serisi için parmak izi sensörünü arkadan kaldırarak ön yüze hemen ekranın altına entegre etmeye hazırlanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz