2017 Haftanın Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 1.361 / yorumsuz
2017 Haftanın Uygulamaları

7 Şubat Haftanın Android Uygulamaları Listesi 

Cinema FV-5

Telefonlarda standart olarak sunulan video kayıt yazılımlarına oranla çok daha üstün özelliklere sahip olan Cinema FV-5 vazgeçilmeziniz olmaya aday olan uygulamalar arasında bulunuyor. Sabit beyaz dengesi ve pozlama telafisi, çözünürlük ayarı, hem sesli hem de sessiz kayıt yapabilme özelliği, ISO seçenekleri ve codec tercihi uygulamanın kullanıcılara sunduğu özelliklerden sadece birkaç tanesi olabilecek sayabileceklerimiz arasında yer alıyor.

Tam Sürüm Cinema FV-5 Android İndir
Lite Sürüm Cinema FV-5 Android İndir

TYPEAPP

Bu hafta öne çıkan uygulamalar arasında yer alan TYPEAPP özellikle de aynı anda çok sayıda e-mail hesabı kullanan kişiler ile yoğun şekilde mail trafiği yaşayan kişilerin kesinlikle kullanmaları gereken bir uygulama olarak öne çıkıyor. Son derece etkileyici bir ara yüze sahip olan uygulama tek bir ekranda hiçbir karışıklığa mahal vermeyecek şekilde birden fazla hesabı aynı anda yönetmenizi sağlıyor.

TypeApp Android İndir

Para Yönetimi

Sürekli olarak paranızın çok hızlı tükenmesinden şikâyetçiyseniz ya da sürekli olarak cebinizdeki paranızın nereye gittiğini bir türlü hatırlayamamaktan şikayet ediyorsanız Para Yönetimi kesinlikle tercih etmeniz gereken bir uygulama olarak öne çıkıyor. Uygulamada bütçenizi aylık olarak ayarlıyor ve günlük harcamalarınızı giriş yapıyor ve her ay sonunda mali karnenizi incelemenize olanak sağlanıyor.

Para Yönetimi İndir

SAÇ SAKAL PHOTOS MAKER

İmaj değişikliği yapmak istiyor ancak bir türlü buna cesaret edemiyorsanız bu uygulama tam size göre. Çünkü uygulama sayesinde yapacağınız imajın nasıl olacağını önceden görebiliyorsunuz.

Photos Maker Android İndir

TEMEL İLK YARDIM

Olası kaza anlarında hayat kurtaracak pratik bilgiler ve ilk yardım hareketleri barındıran uygulama hayat kurtaran bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Temel İlk Yardım Android İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz