Skype armalarını nasıl kaydedersiniz?

/ 22 Aralık 2018 / 2.065 / yorumsuz
Skype armalarını nasıl kaydedersiniz?

 

Skype görüşmeleri nasıl kaydedilir?

 

Dünyanın her yerindeki akraba ve arkadaşlarınızla iletişim halinde olmak kolay ve ücretsiz tabi ki Skype ile. Artık, uygulama içinden gelen konuşmaları da kaydedebilirsiniz, böylece heyecan verici haberleri paylaşırken bu değerli anları tekrar yaşayabilir veya konferans görüşmesinde paylaşılan önemli ayrıntıları unutmamanızı sağlayabilirsiniz.

Masaüstü cihazlar için Skype’ta arama yapmak istiyorsanız, yapmanız gereken basit adımları size gösteririz.

İlginizi çekebilecek Skype çağrıları, nihayet Alexa özellikli cihazlarda kullanılabilir isimli yazımıza bakabilirsiniz.

 

Kişilere kaydettiğinizi bildirin

 

İnsanları kaydetmek söz konusu olduğunda çeşitli yasal karışıklıklar var. Genellikle onların iznine ihtiyacınız olacak, ancak Skype, bir kişi kayıt yapmaya başladığında tüm tarafları uyararak bu temel ilkeyi yaptı. Bu, devre dışı bırakılamayan bir özelliktir. Bu nedenle, hiç kimsenin herhangi bir çekimi yakalamadığını bileceksiniz.

Skype görüşmesi masaüstü için nasıl kaydedilir?

 

Skype’ı açın ve bir çağrı başlatın. Bağlandıktan sonra, ekranın sağ alt kısmında birkaç seçenek olduğunu göreceksiniz. En uzak sağ bir + simgesidir. Bunu tıklayın ve Başlangıç ​​Kaydını seçmek isteyeceğiniz bir menü göreceksiniz.

 

Pencerenin üst kısmında, kaydın devam ettiğini (çağrı alıcısı da bunu göreceğini) bildiren bir mesaj görürsünüz. Oturumu sonlandırmak istediğinizde, sol üst köşeye gidin ve Kaydı Durdur’u tıklayın.

 

 

Bunu yaptığınızda kaydın kaybolduğunu göreceksiniz. Bunu bulmak için, ekranın sol altındaki Sohbet simgesine (konuşma balonuna benzeyen) tıklayın, ardından Sohbet akışında saklanan kaydı göreceksiniz.

 

 

Kayıttaki Oynat simgesini tıklayın ve tekrar izleyebileceksiniz. Sohbeti saklamak için sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın ve İndirilenlere Kaydet veya Farklı Kaydet… seçeneğini seçin.

 

 

İşlem tamamdır. Masaüstünde Skype görüşmelerini nasıl kayıt edeceğinizi öğrendiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz