Ücretsiz Pdf Programları 2018

/ 29 Ekim 2017 / 1.721 / yorumsuz
Ücretsiz Pdf Programları 2018

Adobe Acrobat Programına Alternatif Olabilecek En İyi 6 PDF Programı 

PDF oluşturulması ve düzenlenmesini sağlayan uygulamalardan biri olan Adobe Acrobat 15 Ekim tarihi itibari ile sona eriyor. Uygulamanın sona ereceğinin duyurulmasının ardından pek çok kişi Adobe Acrobat programına alternatif çözümler aramaya başladı. Peki, Adobe Acrobat programına alternatif olabilecek en iyi 6 PDF programı hangileri?

1.PDFelement

PDFelement İOS, Windows ve MAC işletim sistemi olan her cihazda kullanılabiliyor. Adobe Acrobat programı yerine kullanılabilecek en iyi alternatif olarak gösterilen PDFelement sahip olduğu farklı fonksiyonlar sayesinde rahat bir kullanım imkanı sunuyor.

2.Infix PDF Editor

PDF belgeleri üzerinde kolaylıkla değişiklik yapılmasını sağlayan program kullanımı basit bir ara yüzle indirmeye sunuluyor. Ücretli programlar arasında yer alan Infix PDF Editör 9.99 dolarlık ücreti ile aylık 99 dolarlık ücreti ile de yıllık olarak satışa sunuluyor.

3.iSkysoft PDF Editor

MAC ve Windows işletim sistemleri ile uyumlu olan iSkysoft PDF Editor rakiplerine oranla daha düşük olan satış fiyatı ile tercih ediliyor. PDF dosyalarının formatını Exell, Word, HTML ve PTT formatlarına çevrilmesini sağlıyor.

4.Master PDF Editor

XPS formatından PDF formatına çeviri yapılmasını sağlayan program basit, anlaşılır ve kolay kullanılır bir arayüze sahip. Resim ve yazı düzenlemesi yapılmasına da olanak sağlayan programın satış fiyatı ise 49.95 dolar.

5.Foxit PhantomPDF

Ücretsiz PDF programları arasında yer alan program açıklama, görüntüleme ve yazdırma işlevlerini kullanmanıza olanak sağlıyor.

6.PDF-XChange Editor

Belli başlı pek çok özelliği ücretsiz olarak kullanabileceğiniz program okuma modu, açıklama koyma özelliği ve yer imi ekleme gibi farklı özellikleri ücretsiz olarak kullanıma sunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz