Adobe Lightroom RAW destekli Andoid Uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 1.206 / yorumsuz
Adobe Lightroom RAW destekli Andoid Uygulaması

Adobe Lightroom RAW destekli Andoid Uygulaması Yayınlandı

Adobe’unünlü fotoğraf düzenleme yazılımı Lightroom, iOS için yayınlanmasından sonra, sonunda Android için de yayınlandı.

 

Adobe Lightroom Android uygulaması tıpkı iOS versiyonundaolduğu gibi .orf, .raw, .rw2, .cr2 ve .nef gibi tüm RAW formatlarınıdestekliyor. OS versiyonuyla hemen hemen aynı olan uygulama, kullanıcıların hızlıbir şekilde fotoğraf düzenlemesine ve bu fotoğrafları sosyal medya üzerindenkolaylıkla paylaşabilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca Adobe Creative Cloudsayesinde fotoğraflarını anında bilgisayarınıza aktarabiliyorsunuz.

Android uygulaması size RAW desteğini sonuna kadar sunarak,fotoğraflarınızı kalitesinden ödün vermeden işlemenizi ve geniş bir renkskalası ile renk düzeni oluşturmanızı sağlıyor. Yüksek Kontrast, Düz Kontrast, SıcakGölgeler, Yüksek Kontrast Siyah&Beyaz ve Düz Siyah&Beyaz renk modu seçenekleriile fotoğraflarınıza eş zamanlı dokunuşlar yapabiliyorsunuz. Uygulama ayrıca 6ışık ve renk düzenleme modu sunuyor: Basic, Tone Curve, Split Toning,Color/B&W and Dehaze. 

Uygulamanın yeni özelliklerinden biri ise fotoğraf üzerindegerçek zamanlı düzenleme olanağı ile fotoğrafların renk düzeni anında değiştirebiliyor. Lightroom Mobile ile ayrıca fotoğraflarınızdan slaytlarhazırlayabilir ve onlara animasyon ekleyebilirsiniz.

Adobe Lightroom,Android 4.1 ve üzeri olan tümcihazlara yüklenebiliyor.

 

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz