İnternetsiz AirDroid İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.232 / yorumsuz
İnternetsiz AirDroid İndir

AirDroid Gelen Güncelleme İle Yepyeni Özellikler Kazandı

Android işletim sistemini kullanan kişilerin en çok tercih ettikleri uygulamalar arasında yer alan AirDroid gelen yeni güncellemesi sayesinde yeni özellikler kazanmış oldu. Bunlar arasında en çok ilgi gören ve beğenilenlerden biride artık AirDroid kullanıcılarının internete ihtiyaç duymadan uygulamayı kullanabilecek olmaları.

AirDroid Nedir?

Ücretsiz Android uygulamaları arasında yer alan AirDroid Android işletim sistemini kullanan cihazlar ve bilgisayar üzerinden uygulamanın yüklü olduğu cep telefonu ya da tablete çok daha kolay bir şekilde dosya aktarımı yapmanızı ve cihazınızı kontrol etmenizi sağlayacak olan özel bir yazılımdır. Uygulamanın önemli özelliklerinden ikisi veri aktarım işlemlerini büyük bir hızla kolaylıkla yapması ikincisi ise tamamen ücretsiz olmasıdır.

AirDroid Nasıl Kaldırılır?

Google Play Store üzerinden AirDroid yazarak uygulamaya ulaşmanız ve aşağıda yer alan kaldır butonunu tıklamanız durumunda uygulama otomatik olarak kaldırılacaktır. Uygulamayı kaldırdıktan sonra isterseniz yeniden AirDroid yükleme işleminizi yine Play Store üzerinden uygulamanın adını yazarak yapmanız mümkündür.

Yenilenen AirDroid Özellikleri 

Yapılan yeni AirDroid güncellemesi ile beraber uygulamaya gelen en yeni özellik eskiden uygulamanın kullanımı için internet bağlantısının zorunluyken artık internet bağlantısı olmadan da veri aktarımının mümkün olmasıdır. Yine artık iki AirDroid uygulaması yüklü olan cihazlar arasında veri akışının yapılabilecek olması. Yani telefonunuzda bulunan resimleri dilerseniz arkadaşınızın telefonuna hızlı ve kolay bir şekilde AirDroid ile gönderebileceksiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz