AirPods Batarya Pil Sorunu Nasıl Çözülür

/ 29 Ekim 2017 / 2.209 / yorumsuz
AirPods Batarya Pil Sorunu Nasıl Çözülür
AirPods Pil Sorunu Nasıl Çözülür?
Apple markasının son aylarda satış rekorları kıran ürünleri arasında yer alan AirPods ne yazık ki yaşanan batarya problemi ile zor günler yaşıyor. Tüketicilerden gelen yoğun şikâyet nedeni ile zor günler yaşayan Apple bu sorunu çözmek için yazılım güncellemesi üzerinde çalışırken Apple yazılım güncellemesi gelmeden sorunu basit bir şekilde çözebilirsiniz. 
AirPods Batarya Sorunu 
Apple tarafından belirlenen satış tarihinin baya geciktirilmesi ve son derece yüksek bir satış rakamı belirlenmesi gibi pek çok olumsuzluk yaşayan AirPods şimdi de batarya sorunu ile gündemde. Satın almak isteyen kişilerin en az 1.5 ay beklemek zorunda kaldıkları AirPods ani pil boşalması şikayetleri ile karşı karşıya kalıyor. Apple tarafından henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken markanın da durumdan haberdar olduğu ve sorunun çözümü için özel bir yazılım üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. 
AirPods Kulaklık İçin Sıfırlama İşlemini Yapmanız Yeterli 
Pek çok kişinin yaşanan bu sorundan dolayı mağduriyet yaşaması sorunun çözümü hakkında yeni yöntemlerin geliştirilmesini de sağlıyor. Apple tarafından çıkarılacak olan yazılımı beklemeden sorunu çözmek isteyen kişilerin ise AirPods sıfırlama işlemini yapmaları öneriliyor. Zaten sorunlu olan kulaklığınızı yetkili servise götürmeniz durumunda yetkili serviste bulunan teknisyenlerde AirPods kulaklık sıfırlama işlemini yapıyorlar. Kulaklık sıfırlama işlemini yapıp yeniden Apple cihazınız ile eşleşme yapmanız durumunda pil sorunu komple çözülmüş oluyor.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz