Telefonların Ekran Değişim Ücret Fiyatları

/ 29 Ekim 2017 / 1.385 / yorumsuz
Telefonların Ekran Değişim Ücret Fiyatları

Akıllı Telefonların Ekran Değişim Ücretleri Ne Kadar?

Akıllı telefon kullanıcılarının merak ettikleri sorulardan biride ekranlarının kırılması durumunda ödeyecekleri ekran değişim fiyatları oluyor. İşte markalara göre ekran değişim ücretleri listesi;

HTC Ekran Değişimi Ne Kadar?

HTC ekran değişim ücreti telefonun modeline göre değişkenlik gösteriyor. Alt segment olan HTC ONE M9 modeli ekran değişim ücreti 350 lira seviyelerinde olurken bir üst segment olan HTC 10 modelinde ise bu bedel 500 liraya yükseliyor. HTC Desire 816 ve HTC Desire 820 modellerinde ise bu tutar 250 lira olarak uygulanıyor.

LG Ekran Değişim Ücreti 

Ekran değişim ücretleri yüksek olan markalar arasında yer alan LG ekran değişim ücretleri de modellere göre belirleniyor. Son çıkan model olan LG G5 ekran değişimi için marka 500 lira tamir ücreti talep ederken LG G4 ekran değişimi için 350 lira isteniyor.

SONY Ekran Değişim Ücreti 

Son derece yüksek tutarlar talep edildiği için SONY akıllı telefon kullanan kişilerin dikkatli olmaları gerekiyor. Sony Xperia Z5 ve üstü telefonları kullanan kişilerin ekranlarını kırmaları durumunda 800 liradan başlayan bedeller ödemeleri gerekiyor. Sony Xperia Z3 ekran fiyatı olarak ise 400 lira isteniyor.

Samsung Ekran Değişim Ücreti

En pahalı telefon ekranı değişim bedeli talep eden marka olarak kabul edilen Samsung Galaxy S7 edge ekran değişim ücreti olarak tam 1.250 lira istiyor. Samsung Galaxy S7 ekran değişim ücreti ise 690 lira olarak uygulanıyor. Samsung Galaxy Note 7 ekran değişim ücreti ise bin lira olarak uygulanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz