Alcatel Idol 4S VR Kulaklık Teknik Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.159 / yorumsuz
Alcatel Idol 4S VR Kulaklık Teknik Özellikleri

Alcatel Idol 4S Akıllı Telefon Fiyatı Belli Oldu

Bu yılın başlarında Alcatel Idol 4S telefonu piyasaya 399.99$ fiyatla piyasaya sundu. 5.5 inç olan Idol 4S telefonla birlikte fiyata dahil olan sanal gerçeklik gözlüğü de dahil. Bu gün şirket Amazon e-ticaret sitesi üzerinde telefonu 349.99$ olarak satışa sundu. 50$ indirim yapılmış gibi görünse de 349.99 $ fiyatı içine sanal gerçeklik gözlüğü yer almıyor.

Yapılan Bu değişiklik sanal gerçeklik özelliğini kullanmayacak olan kullanıcıları sevindirmiş görünüyor. Alcatel Idol 4S iyi bir telefon ve bu fiyata alınabilecek ender telefonlardan bir tanesi. Telefon için 512 GB‘ye kadar ek depolama yapılabilecek microSD kart yuvası, 1440×2690 Quard Super AMOLED ekran, OnBoard , Qualcomm Snapdragon 652 işlemci, 3GB Ram ve 32 GB depolama teknik özellikleri arasında. Ayrıca diğer özellikleri olarak 16MP arka, 8MP ön kamera 3.000 mAH pil yer alıyor.

Eğer telefon hakkında bilginiz varsa bu deneyime sahip olmak için Alcatel Idol 4S için VR ( Sanal Gerçeklik ) kulaklığı ile birlikte 399.99 $ gözden çıkarmanız gerekiyor.

Alcatel Idol 4S  Telefon hakkında yorumlarınızı lütfen bizimle paylaşın 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz