Alcatel Idol 5 Teknik Özellikleri Neler

/ 29 Ekim 2017 / 1.493 / yorumsuz
Alcatel Idol 5 Teknik Özellikleri Neler

Alcatel Idol 5 Tanıtımı Gerçekleştirildi

Alcatel tarafından üretilen en son akıllı telefon modeli olan Idol 5 tanıtımı resmi olarak gerçekleştirildi. Orta segment akıllı telefon modelleri arasında yer alan Alcatel Idol 5 modelinde dikkat çeken en büyük özellik ise cihazın ön yüzünde yer alan çift hoparlör olarak öne çıkıyor. Bu sayede cihaz üzerinden video izlemek ve müzik dinlemek çok daha keyifli bir hale getiriliyor.

Alcatel Idol 5 Teknik Özellikleri Neler?

Resmi tanıtım ile satışa sunulan yeni cihazda orta segment özellikler bulunuyor. Cihazın arkasında metalik tasarım kullanılırken yuvarlaklaştırılan kenarlar dikkat çekiyor. Cihazın Full HD özelliğe sahip olan ekranı ise 5,2 inç büyüklüğe sahip olarak tasarlanıyor.

Akıllı telefon almak isteyen kişilerin en çok dikkat ettikleri konuların başında yer alan kamera özeliğinde ise Alcatel Idol 5 arkada 12 MP önde ise 5 MP kamera ile satışa sunuluyor. Yine orta segment bir cihaz olmasına rağmen yine de cihazın ön kamerasında flaş desteği bulunuyor.

Uni330 VR Gözlük İle Beraber Satışta

Sanal gerçeklik gözlüğü konusunda kendisini geliştirmeye devam eden Alcatel yeni cep telefonu ile uyumlu olan Uni330 VR gözlük ile satışa sunuluyor. 27 Ekim 2017 itibari ile satışa sunulacak olan yeni seri cep telefonu ve VR gözlük için tek kötü haber ise şu anda ülkemizde satışa sunulmayacak olması.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz