Amiibo Collection Android Uygulaması, iOS Amiibo Collection Uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 1.334 / yorumsuz
Amiibo Collection Android Uygulaması, iOS Amiibo Collection Uygulaması
Amiibo Koleksiyonunuzu Artık Telefonunuza Taşıyabilirsiniz
İlk olarak 2014 senesinde satışa sunulan ve Nintendo tarafından geliştirilen amiibo figürleri Wii U konsolunun ardından gördüğü yoğun ilgi sayesinde Nintendo 3DS platformuna da taşınmıştı. Bunun için uygulamanın kullanılan bir harici NFC okuyucusu ile desteklenmesi yeterli oluyordu. N3DS desteği ile de amiibo figürleri direkt okuma özelliğine kavuşturulmuştu. 
Amiibo Nedir?
Nintendo lisansı ile yazılımı gerçekleştirilen özel bir uygulamadır. Oyun seviyenizi gerek kartuşa gerekse de geliştirilen özel amiibo figürlerine kaydedilebiliyor. Bu sayede oyun içindeki karakter gelişimi çok daha kolay bir şekilde takip edilebiliyor ve sürekli güncellenerek kaydedilebiliyor. Yine saklanan bu karakterler sayesinde sadece bu uygulamayı kullanan kişilere özel olarak hazırlanan oyun bölümlerini oynayabiliyor ve farklı seviyeleri deneyimleye biliyorsunuz. 
Ancak uygulama ilk başta oyun aracı olarak geliştirilmesine rağmen Nintendo tutkunları tarafından koleksiyon ürünü olarak kabul ediliyor. Bu nedenle artık uygulama özel olarak geliştirilen my Amiibo Collection uygulaması sayesinde mobil platforma taşınmış oldu. Bu sayede amiibo figürlerini akıllı telefonunuzda saklamanız ve çok daha kolay bir şekilde takip etmeniz sağlanıyor. Uygulamayı geliştiren kişi olan Mahir Sümer uygulamayı son derece kullanışlı bir ara yüze sahip olarak tasarlamış durumda. Yine bu uygulama sayesinde amiibo figürleri hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler gerekli bilgilendirmelere de ulaşabiliyor. Uygulamanın en büyük avantajlarından biri de uygulamanın tamamen ücretsiz olarak sunulması. 
Android Telefonlar İçin : Amiibo İndir
iOS Telefonlar İçin : Amiibo İndir

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz