2017 KAAN N1 Android Güncellemesi

/ 29 Ekim 2017 / 2.734 / yorumsuz
2017 KAAN N1 Android Güncellemesi

Android 7.0 Güncellemesi KAAN N1’e Geldi 

Türkiye’nin önemli teknoloji markalarından biri olan Başarı tarafından kendi markası altında üretilmeye başlanan akıllı cep telefonu modeli KAAN N1 için merakla beklenen Android 7.0 güncellemesi sonunda geldi. Güncellemeden hali hazırda SW versiyonu V2.8 olan ya da üzerini kullanan kişilerin Android 7.0 Nougat güncellemesini direkt olarak almaları sağlanacak. V2.8 altı olan kullanıcılar ise ilk olarak bir ön güncelleme alarak bu seviyeye yükseltilecek ardından ise yeni güncelleme alarak Android 7.0 Nougat seviyesine çıkarılacak.

Android 7.0 Nougat Güncellemesi Nasıl Yüklenecek?

Cihazınızın otomatik güncelleme ayarı açıksa zaten bildirim ekranında güncellemenin geldiği ve yüklenmesine onay vermeniz gerektiğine dair bir bilgilendirme mesajı gönderiliyor. Bu ayarın açık olmadığı kişilerin ise ayarlar bölümünden önce telefon hakkında ardından da sistem güncellemeleri bölümlerine giriş yaparak güncellemeyi indirmeleri gerekiyor.

Android 7.0 Nougat Güncellemesi Neler Getirecek?

Başarı Ticaret ve İletişim A.Ş. uygulama güncellemesini yapan kullanıcıların bundan sonra tek ekrandan iki ayrı uygulamayı aynı anda açabilecekler. Yine kısa mesajlar içinde artık ekranda küçük bir pencere açılarak mesajların bu küçük pencere üzerinden yazılarak yanıtlanmasına izin veriliyor. Hızlı erişim menüsü ise istenilen uygulamaları çıkarma ya da ekleme özelliği sayesinde kişiselleştirilebiliyor. KAAN N1 fiyatı olarak ise şu anda Turkcell satış mağazaları ile internette ereyon online satış mağazasında uygulanan satış fiyatı ise 1.349 lira.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz