Android Nougat 7.1.1 Yeni Sürümü

/ 29 Ekim 2017 / 2.230 / yorumsuz
Android Nougat 7.1.1 Yeni Sürümü
Android 7.1.1 Yeni Sürümü Aralıkta Kullanıma Sunuluyor
Türkiye’nin de en çok tercih edilen telefon operatörlerinden biri olan Vodafone Android 7.1.1 sürümünü ilk olarak 6 Aralık tarihinde Avustralya’da kullanıma sunacağını duyurdu. Avustralya merkezli olarak hizmet veren Vodafone şirketi Android 7.1.1 sürümünün herkese açık olan versiyonu 6 Aralık 2016 tarihinde saat 17:00 itibari ile kullanıma sunulacak. 

Google Güvenlik Yaması Da Aynı Gün Kullanıma Sunulacak 
Google tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan güvenlik yaması da aynı gün itibari ile kullanıcılara sunulacak. Bu sayede isteyen kişiler hem Google güvenlik yamasını hem de Android 7.1.1 sürümünü indirebilecekler. Uygulamayı indirmek isteyen Nexus cihazlara sahip olan kullanıcıların ilk gün sadece şanslı olan 10 bin tanesi indirme işlemi için onay alacak. 
6 Aralık – 9 Aralık tarihlerini kapsayan ilk 3 günlük süre içinde 10 bin kişinin uygulamayı indirmesine izin verilecek. Daha sonra geride kalan toplam kişi sayısının yüzde 10’na da uygulamayı indirme izni verilecek ve bu kişilerin tamamlanması ile üçüncü gruba geçilecek. Böylelikle toplam 2 haftalık süreç içinde uygulama isteyen herkese dağıtılmış olacak. 
Nihai geliştirici olarak kabul edilen bu yeni sürümden kullanıcıların çok büyük bir beklenti içine girmemeleri tavsiye ediliyor. Merak edilen sorulardan biride Android 7.1.1 sürümünün Türkiye’ye ne zaman geleceği ve kullanıcıların yeni sürümü tercih edip etmeyecekleri olarak öne çıkıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz