LG Nexus 5x Android 7.1.2 parmak izi Güncellemesi

/ 29 Ekim 2017 / 1.443 / yorumsuz
LG Nexus 5x Android 7.1.2 parmak izi  Güncellemesi

Android 7.1.2 Güncellemesi İle LG Nexus 5x’e Beklenen Özellik Geldi 

Nexus 5x kullanıcıları tarafından uzun süredir beklenen Android 7.1.2güncellemesi sonunda geldi. Google yetkililerine geride bıraktığımız günlerde yapılan açıklama ile Android 7.1.2 beta güncellemesi hakkında bilgi verilmişti. Yapılan açıklamada güncellemeyi ilk alacak olan telefonlar Google tarafından üretilen akıllı telefonlar olan Pixel, Pixel XL ve Pixel C modelleri olarak belirtilmişti. Huawei Nexus 6P modelinin ise ileri bir tarihte güncelleme alacağı duyurulmuştu. LG Nexus 5X modelinde ise güncelleme tüm dünya çapında güncellemeyi kademeli olarak almaya başladı.

Parmak İzi Sensörü Ekstra Özellikler Kazanacak 

Yapılan Android 7.1.2güncellemesi ile beraber LG Nexus 5X parmak izi okuyucu sensörüne son derece büyük bir hız kazandırıyor. Kazanılan bu hız sayesinde sensör artık farklı amaçlar içinde kullanılabilecek. Bunlar arasında parmak izi sensörünün yukarı yönden aşağıya doğru çekilmesi durumunda ekranda yer alan uygulama simge durumuna küçülecek.

Samsung Galaxy S8 Modelinin Gölgesinde Kalacak

Yapılan yeni güncelleme ile beraber LG Nexus 5X yeni pek çok özellik kazanmış olsa da Nisan 2017 itibari ile Türkiye pazarında satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy S8 modelinin gölgesinde kalacak gibi görünüyor. Çünkü Samsung yenil geliştirdiği bu modelinde parmak izi sensörü için son derece iddialı pek çok özelliğe yer veriyor. Özellikle de sensörün söylendiği gibi ekranın içine yerleştirilmesi durumunda son derece ses getireceğine kesin gözüyle bakılıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz