Android telefonlarda Silinen Mesajları Nasıl Kurtarırırım

/ 29 Ekim 2017 / 1.150 / yorumsuz
Android telefonlarda Silinen Mesajları Nasıl Kurtarırırım

Android Cihazda Silinen Mesajları Kurtarma!

Günümüzde  hemen hemen herkesin sahip olduğu akıllı telefonları konuşmaktan çok internete girmek ve mesajlaşmak için kullanıyoruz. Zaman zaman isteyerek veya istemeyerek bu mesajları siliyoruz. Peki ya pişman olursak?

Günümüzün gerçekten kayda değer bir vaktini telefon yoluyla mesajlaşmak için harcıyoruz. Bazen temizlik amaçlı, bazen ise istemeden mesajları silebiliyoruz. Birçok kullanıcı sildiği mesajları geri döndürmek için birçok yola başvuruyor, harici uygulamalar kullanıyor. Eğer kullandığınız telefon Android işletim sistemine sahipse, yazımızı okuyarak siz de silinen mesajlarınızı oldukça basit bir yöntemle kurtarabilirsiniz.

Öncelikle bilgisayarınıza Anroid Data Recovery, ya da Coolmuster Android SMS+Contacsts Recovery programlarından dilediğiniz birini indirmeniz gerekli. Daha sonra telefonunuzun USB hata ayıklama modunu aktif hale getirmelisiniz. Bunun için telefonunuzun ana menüsünden ayarlar kısmına girin. Daha fazla sekmesinden cihaz hakkında kısmına tıklayın. Yazılım bilgisi kısmında göreceğiniz derleme numarası yazısına “Gerek yok siz zaten bir geliştiricisiniz” yazısını görene dek birkaç defa tıklayın. Daha sonra ayarlar menüsüne geri döndüğünüzde geliştirici seçenekleri şeklinde bir seçenek açıldığını göreceksiniz. USB hata ayıklama modunu buradan aktif hale getirebilirsiniz. Sonrasında telefonunuzu USB yolu ile bilgisayara bağlamalısınız. Tercih ettiğiniz programdan Scan tuşuna basarak tarama işlemi yapmalı ve dosyalar menüsü kısmından SMS & Messages seçeneğine tıklamalısınız.

Geri  yüklemek istediğiniz verileri seçerek Recovery tuşuna basın. SMS’lerinizi  oldukça kolay bu adımları izleyerek büyük oranda geri getirebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz