Android Cihazlarda Güncelleme Durduruldu Hatası 2019

/ 26 Mayıs 2019 / 3.443 / yorumsuz
Android Cihazlarda Güncelleme Durduruldu Hatası 2019

Bu yazımızda sizlere Android cihazlarda ortaya çıkan güncelleme durduruldu hatasının nedeni ve çözümünden bahsedeceğiz. Çoğu Android kullanıcıların başına gelen bu durum, işletim sistemli cihazlarda izin verilmediği sürece yazılım güncellemesi kablosuz ağ bağlantıları üzerinden gerçekleşmektedir.

Yani dışarıdasınız, mobil veriniz açık ve bir uygulamanın güncellemesi geldi. Size üst alanda bildirim gelir, sizin izniniz dışında güncelleme gerçekleşmez. Wifi olduğu zaman da otomatik şekilde güncellemeleriniz gerçekleşir. Mobil internet paketinizi güncellemeler için kullanırsanız fazlasıyla internetiniz harcanır.

Bu yüzden de mobil internet üzerinden güncelleme izniniz dışında gerçekleşmemektedir. Bu yazımızda asıl sorundan yani yazılım güncelleme durduruldu hatasından bahsedeceğiz. Güncelleme gerçekleşirken Wifi ağ bağlantısının kesilmesi sonucu güncelleme otomatik olarak durdurulur. Büyük ihtimalle de bu uyarı karşınıza bu yüzden çıkar. Bu sorunun çözümü için aşağıda olan adımları takip edebilirsiniz.

Yazılım güncellemesi durduruldu şeklinde bir uyarı alıyorsanız ve bu sorunun çözümünü arıyorsanız, ilk olarak yapmanız gereken; tablet ya da telefonunuzda kablosuz ağ bağlantılarını kontrol edin. Cihazınız ya da tabletinizin bir ağa bağlandığından emin olun.

Daha sonra mobil internet üzerinden yazılım güncellemesini, versiyon güncellemesi olarak yapmayı deneyin. Bu duruma telefon hattı üzerinden izin verin. Böylece karşınıza artık yazılım güncellemesi durduruldu şeklinde bir sorun çıkmayacaktır. Peki bu sorun tekrar oluşur mu? İnternet bağlantınızda kopukluk olmadığı sürece bu sorun tekrarlanmaz ve böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz