Android Facebook 4K HD Video Yükleme Uygulaması

/ 29 Ekim 2017 / 2.544 / yorumsuz
Android Facebook 4K HD Video Yükleme Uygulaması

Android Kullanıcılarına Facebook HD Video Yükleme Müjdesi Geldi 

Android kullanıcılarının kendi çekmiş oldukları HD videoları Facebook üzerinden yüklemeye çalışırken yaşadıkları sorun nihayet çözüldü. Yaklaşık 2 senedir devam eden sorunun çözümü Android Police tarafından fark edildi. Sizde yapacağınız küçük bir ayar değişikliği sayesinde kendi çektiğiniz HD videolarınızı Facebook hesabınızdan paylaşarak takipçilerinize ve listenizde bulunan herkese ulaştırabilirsiniz.

4K Çekimlerinizi Facebook Üzerinden Yayınlayabilirsiniz

Bunun için tek yapmanız gereken hemen ayarlar menüsüne girmek ve bu menüde yer alan video yükleme seçeneğinin yanında yer alan HD butonunu tercih etmek. Aslında çözümü bu kadar kolay olan bir sorunun çözümü için Android kullanıcılarının 2 yıllık bir bekleme süresine mahkûm edilmelerinin nedenini anlamak kesinlikle mümkün değil.
Zaten Facebook tarafından test edilen pek çok yenilikler ve güncellemeler de uzun süredir küçük toplulukları içeriyor. Yani normalde hayatımızı son derece kolaylaştıracak pek çok uygulama ve güncelleme uzun test süreleri nedeni ile bir türlü Facebook tarafından kullanıma sunuluyor.

Mesela kayan video pencereleri diğer uygulamaları etkin şekilde kullanırken aynı zamanda video izleme keyfi yaşamanızı sağlayacak son derece faydalı bir uygulama ancak bu uygulama da uzun süredir test aşamasında sınırlı sayıda kullanıcıya hitap ediyor. Yine çevrim dışıyken video indirme işleminde kendi indirme kalitenizi belirlemeniz de Facebook test uygulamaları arasında yerini alan ancak kullanıcılar tarafından merakla beklenen başka bir uygulama olarak öne çıkıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz