Whatsapp Android Gif Gönderme ve Arama Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 2.357 / yorumsuz
Whatsapp Android Gif Gönderme ve Arama Özelliği

Android GIF Gönderme ve Arama Özelliği Artık WhatsApp’ta 

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp sürekli olarak kendisini geliştirmeye devam ediyor. Android uygulamalarından biri olan Giphy sayesinde WhatsApp kullanıcıları artık hareketli resimler olarak ta bilinen GIF’leri hem gönderme hem de aramanıza izin veriyor.  V2.17.6 Beta sürümü ile ilk kez görülen bu özellik sayesinde WhatsApp üzerinden hem GIF arayabilecek hem de beğendiğiniz GIF’i dilerseniz mesajınıza ekleyebileceksiniz.

Beta sürümü v2.17.6 ile beraber getirilen özellik sayesinde muazzam bir arşive sahip olan Giphy üzerinden GIF aramanıza ve beğendiğiniz hareketli resimleri mesajlarınıza eklemenize olanak sağlanıyor. Bu sayede sohbetiniz çok daha eğlenceli bir hale getirmenize imkân tanınmış oluyor. İOS uygulamaları ile nerede ise her mesajlaşmaya tanınan bu özellik çok geç olsa da sonunda WhatsApp tarafından da keşfedilmiş gibi görünüyor.

Bilindiği üzere daha önce WhatsApp üzerinden Android üzerinden yapılan mesajlaşmalarda hem GIF eklemeyi son derece geç kullanıma sunmuş hem de kullanıcının kendi oluşturduğu GIF’i partiye ekleyerek mesajlaşması gerekiyordu. Yapılan yeni düzenleme ile beraber GIF kütüphanesinden beğendiğiniz hareketli resimleri incelemenize izin veriliyor hem de beğendiğiniz GIF’leri çok daha kolay bir şekilde mesajlarınıza eklemenize olanak sağlanıyor. Bunun yanı sıra yapılan son güncelleme ile beraber aynı anda gönderilen medya sayısı içinde iyileştirmeye gidildi ve eskiden uygulanan 10 medya sınırlaması 30’a yükseltildi


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz