Android Telefonlar İçin Boyma Kitabı Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.292 / yorumsuz
Android Telefonlar İçin Boyma Kitabı Uygulaması İndir
Android için En İyi 10 Boyama Kitabı Uygulaması
Genelde boyama kitapları denildiğinde akla çocuklar gelse de yetişkinler içinde hazırlanan pek çok boyama kitabı bulunuyor. Günlük hayatta yaşanan yoğun stresi boyama yaparak atmak isteyen yetişkinler için boya kitabı uygulamaları da bulunuyor. Android işletim sistemini kullanan kişilerin indirebilecekleri en iyi 10 boya kitabı uygulaması ise şu şekilde sıralanıyor:
Adult Coloring Book
Adından da anlaşılacağı üzere tamamen yetişkinlere yönelik olarak geliştirilen bir boya kitabı uygulaması olan Adult Coloring Book basit olan ara yüzü ile dikkat çekiyor. Uygulamada boyama işini büyük bir zevke dönüştüren pek çok özellik bulunurken uygulamanın tek olumsuz yanı olarak ise sıklıkla açılan reklamlar oluşturuyor. 
Colorfly
Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Colorfly uygulamasında da pek çok artı özellik ücretsiz sunuluyor. Üstelik program kendisini düzenli olarak her 2 haftada bir güncellediği için sürekli olarak yeni resimlerle karşı karşıya kalmanız da mümkün oluyor. 
Colorfy
Boyama kitabı uygulamaları arasında bir diğer popüler olanı Colorfy ünlü tabloları kendi zevkinize göre yeniden boyamadan renk paletini özelleştirmeye kadar farklı pek çok özelliği aynı anda kullanımınıza sunuyor. Uygulamada üst özellikleri kullanmak isteyen kişilerin ücret ödeyerek bir üst sürüme geçmeleri gerekirken ücretsiz sürümde de son derece etkileyici çalışmalara imza atılması mümkün oluyor. 
Coloring Book 2017
Bıkmadan sıkılmadan sürekli olarak boyama yapmanızı sağlayacak son derece zengin içeriğe sahip olan Coloring Book 2017 Google Drive üzerinden tamamladığınız çalışmalarınızı kaydetmenize olanak sağlıyor. Uygulama sürekli olarak kendisini yenilerken reklamların daha az boyutta kalması rahatsız ediciliğini azaltıyor. 
Colorfit
Nesneler, hayvanlar ve bahçeler gibi farklı kategoriler sunan uygulama zengin içeriği ile öne çıkıyor. Boyama yanında çizim uygulamaları da mevcut. 
ColorMe
Farklı konulara sahip olan sayıları yüzü aşan koleksiyonu kullanımınıza sunan ColorMe uygulaması ücretsiz boyama kitabı uygulamaları arasında en popüler olanlardan biri olarak öne çıkıyor. Kullanılması son derece basit ve bir o kadar da zevkli olan uygulama degrade seçenekleri de sunuyor. 
Colory
11 farklı kategori üzerinden sayıları 500’ü aşan görüntü ve deseni boyamanıza olanak sağlayan Colory uygulaması geniş içeriği ile diğer uygulamaların önüne geçmeyi başarıyor. Yarım kalan çalışmaları kaydederek sonradan devam etme imkânı da sağlayan uygulama renk paletini özelleştirmenize de izin veriyor. 
Free Coloring Book
Son derece basit bir kullanım sunması sayesinde tercih edilen Free Coloring Book diğer yetişkin boyama kitabı uygulamaları ile ortak özellikler sunuyor. 
InColor
Kesinlikle bu listede yer alan en iyi yetişkin boyama kitabı uygulamalarından biri olan InColor temel özelliklerini ücretsiz olarak kullanıma sunuyor. Ancak üst özellikleri kullanmak isteyen kişilerin ücretli versiyonu satın almaları gerekiyor. Hesabınızı Google Drive ile senkronize ederek çalışmalarınızı da kaydedebiliyorsunuz. Yine çerçeve seçerek boyadığınız resimlerin daha güzel görünmesini de sağlayabiliyorsunuz. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz