Android Telefonlarda Popüler İcon Paketleri

/ 29 Ekim 2017 / 2.345 / yorumsuz
Android Telefonlarda Popüler İcon Paketleri

Android İçin Kullanabileceğiniz En Popüler 5 İkon Paketi 

Açık kaynak kodu kullandığı için Android işletim sistemi diğer işletim sistemlerine oranla çok daha etkin bir biçimde özelleştirme avantajı sağlıyor. Cihazı kişi istediği şekilde özelleştirebiliyor ve ki bu da kendi ihtiyaçlarına uygun bir şekilde cihazlarını en verimli şekilde kullanmalarını sağlıyor. Kolay bir şekilde Android özelleştirmesi yapmak isteyenlerin ilk tercihleri ise ikon paketleri kullanmak oluyor.

Ombre İkon Paketi 

İkonların birbirinden eşsiz tasarımı ile öne çıkan Ombre fütüristtik tasarım anlayışının en iyi örneklerini barındırıyor. Android 4.0 ve üzerinde olan tüm sürümlerde bu ikon paketini kullanmanıza izin veriliyor.

Ombre Android İcon Uygulaması İndir

Hexico İkon Paketi 

İkonlarında daha ziyade yuvarlak, kare ve altıgen gibi şekilleri kullanmak isteyen kişiler için özenle tasarlanan bir paket. Özellikle de altıgen şeklinin seçilmesi durumunda son derece farklı bir görüntüye kavuşmanız mümkün görülüyor. Uygulamada şu anda 305 ikon bulunuyor ve bu sayı her geçen gün biraz daha yükselmeye devam ediyor.

Hexico Android İcon Uygulaması İndir

Neon Glow C İkon Paketi
 

Neon renklerden hoşlanan kişilerin vazgeçilmezi olacak pek çok parlak renge sahip olan ikonlar barındıran Neon Glow C paralı olan ikon paketleri arasında yer alıyor. Şu anda uygulamayı indirmek isteyen kişilerin ödemeleri gereken para tutarı ise 1,99 dolar olarak uygulanıyor.

Neon Glow C Android Uygulaması İndir

 
Bold İkon Paketi

Adını duyduğunuz anda anlayabileceğiniz gibi barındırdığı ikonların son derece doymuş renklere sahi olduğu uygulama zengin seçenekler sunuyor.

Bolg Adroi Uyglama İndir

Blorbs İkon Paketi 

Cıvıl cıvıl ve rengarenk bir ikon paketi kullanmak isterseniz bu ikon paketi tam size göre. Renk seçenekleri tüm enerjinizi dışa vurmanızı sağlayacak.

Blors Android Uygulama İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz