2017 Skype Lite Android Sürümü indir

/ 29 Ekim 2017 / 1.446 / yorumsuz
2017 Skype Lite Android Sürümü indir

Android İçin Skype Lite Sürümü İndirilmeye Açıldı

Sesli arama ve görüntülü konuşma alanında ücretsiz olarak hizmet veren Skype yeni sürümler ile kendisini geliştirmeye devam ediyor. Skype uygulamasının son sürümü olan Skype Lite Sürümü Android işletim sisteminde de indirilmeye açıldı. Hindistan’da yaşayan kişiler için özel olarak geliştirilen yeni Skype sürümü pil tasarrufundan veri kullanımına kadar pek çok alanda oldukça cazip yeniliklerle dikkat çekiyor.

Hem Daha Az Veri Kullanıyor Hem De Daha Az Pil Tüketiyor

İnternet bağlantısının kötülüğü nedeni ile kullanıcıların uygulamaları tam olarak kullanamaması nedeniyle yaşanan sorunların çözümü için teknoloji şirketleri birbiri ardına yeni çözümler üretirken bunların arasına Skype programı da katıldı. Teknoloji meraklılarının hatırlayacağı üzere daha önce benzer sürüm yenilemelerini You Tube ve Facebook’ta hayata geçirmişti. Lite sürümler internet bağlantı hızının düşük olduğu ve sürekli kopukluk yaşandığı ülkelerde yaşayan kişilere yönelik olarak geliştiriliyor ve daha az veri kullanımı sayesinde hızı arttırmayı başarıyor.

Skype Lite Sürümü Özellikleri 

Toplam boyutunun sadece 13 MB olması bile bu yeni Skype sürümünün başlı başına özel olmasını sağlamaya yetiyor. Uygulama sayesinde Skype listenizde yer alan kişilerin yanı sıra rehberinizde de ekli olan kişilerle ücretsiz olarak mesajlaşmanıza olanak sağlanıyor. Yine uygulama üzerinden veri kullanımınızı anlık olarak takip etmenize olanak sağlanıyor. Uygulama aracılığı ile yaptığınız görüntülü ve sesli aramaları da ücretsiz olarak gerçekleştiriyorsunuz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz