Android İşletim Sistemi iOS tan iyi mi?

/ 29 Ekim 2017 / 1.621 / yorumsuz
Android İşletim Sistemi iOS tan iyi mi?
Android İşletim Sistemi İOS’tan Daha İyi Çıktı 
Her zaman daha stabil olduğu iddia edilen İOS işletim sisteminin aslında Android işletim sisteminden daha sorunlu olduğu ortaya çıkarıldı. Blanco Technology Group tarafından gerçekleştirilen araştırma raporuna göre yapılan incelemelerde Android işletim sisteminin yüzde 42 hata oranına sahip olduğu belirlenirken İOS işletim sisteminde ise hata oranının yüzde 62 seviyesinde olduğu belirlendi. 
Rapor Büyük Bir Gerçeği Ortaya Koydu 
Daha önce her zaman işletim sistemi ile övünen Apple’ın böylelikle aslında gerçekten iddia ettiği kadar sorunsuz bir işletim sistemine sahip olmadığı de ortaya çıkarılmış oldu Blanco Technology Group daha önce hatırlanacağı üzere mobil cihaz performans ve sağlık raporunun 2. çeyrek verilerini açıklamış ve o raporunda da Android cihazların daha stabil olduğu ilan edilmişti. Şimdi de Blanco Technology Group tarafından aynı raporun 4. çeyrek dönemi içeren sonuçları da açıkladı. 
İOS İşletim Sisteminin Hata Oranı Yükseldi
Aynı firma tarafından 2015 yılında açıklanan veriler ile kıyaslandığında 2016 yılında İOS işletim sisteminin hata oranında büyük bir yükseliş görüldüğü dikkat çekti. 2015 yıl sonu verilerinde İOS hata oranı yüzde 25 olarak açıklanırken 2016 yıl sonunda ise açıklanan oran ise yüzde 62 oldu. Android işletim sisteminin hata oranı ise yüzde 42 düzeyinde kaldığı için İOS işletim sistemini geride bırakmayı başarıyor. Hata oranı en yüksek olan telefon modeli ise aynı rapordaki verilere göre iPhone 6 oldu. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz