Android kapanma sorunları 2019

/ 28 Mayıs 2019 / 1.681 / yorumsuz
Android kapanma sorunları 2019

Android model akıllı telefonlarda kişiler kapanma sorunu ile karşılaşabiliyor. Bu sorunları çözmek için donanımsal sorununuz yoksa eğer bazı yazılımsal çözüm önerilerini sizler için derledik.

Android kullanıcıları çok fazla bir şekilde kapanma sorunu ile karşılaşıyor. Telefonlarından kendiliğinden kapanması sizleri rahatsız edebilir. Aslında bu sorunun nereden kaynaklandığı ilk önce tespit edilmelidir. Android sistemlerde kişiler bu sorunu yazılımsal ve donanımsal olarak yaşayabilir. Donanımsal kapanmalar, hareket ve darbe aldığı zaman gerçekleşirken, yazılımsal sorunlar ise daha farklı gelişmektedir.

Kapanma sorunu için çözüm önerileri

Kapanma sorunlarını ele aldığımız zaman, Android telefonlarda batarya sorunu ilk olarak akla geliyor. Bu bakımdan temassızlık sorunu ortadan kalkması gerekiyor. Batarya ile telefon arasında ufak bir madde sıkıştırabilirsiniz. Aslında bu yöntemin hiçte sağlıklı olduğu söylenemez. En iyi çözüm yeni bir batarya almak olacaktır. Sorun devam eder ise batarya soketi değiştirmek çözüm olabilir.

Yazılımsal sorunlarda ise Android telefonun yazılımı sıfırlanmalıdır. İlk olarak fabrika ayarına döndürün. Sorun devam ederse eğer, ROM atmışsanız, orijinal stock ROM kurun. Çünkü üçüncü kişilerin hazırlamış olduğu ROM‘lar tek parça olup her cihaza uyum sağlayamıyabiliyor. Ancak sizler bu sistemleri yüklediğiniz sırada hem donanımsal çakışmalar hemde yazılımsal sorunlar yaşayabilirsiniz.

Sizlerinde soruları varsa eğer, alt kısımdan yorum yazarak bizlere ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz