En İyi Android Namaz Vakti Ezan Uygulamaları İndir

/ 29 Ekim 2017 / 12.024 / yorumsuz
En İyi Android Namaz Vakti Ezan Uygulamaları İndir

Android Marketten İndirebileceğiniz En İyi 5 Namaz Vakti Uygulaması 

1.Diyanet İşleri Başkanlığı Namaz Vakti Uygulaması 

Bizzat Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geliştirilen namaz vakti uygulaması namaz vakitlerini hatırlatmanın yanı sıra tüm dünyada çalışma özelliğine sahip. Uygulama namaz vakitlerinin yanı sıra kıble yönünü bulma, ezan dinleme, ezan duası dinleme, namaz vakitlerini görüntüleme, günün ayet dua ve hadislerini görüntüleme gibi farklı pek çok özelliği aynı anda kullanmanıza izin vermektedir.

Diyanet Namaz Vakti Uygulamasını İndir

2.Namaz Vakitleri 

Basit ara yüzü ile herkesin kullanabileceği bir kolaylığa sahip olan uygulama 2.1 ve üzeri sürümlere sahip olan Android cihazlarda kullanılabiliyor. Namaz vakitlerinin yanı sıra ayet mealleri ve hadisi şeriflere de ulaşmanıza izin veriyor. 1 milyondan fazla indirme sayısı ile en çok indirilen namaz vakti uygulamaları arasında yer alan uygulamanın kapladığı boyut olarak ise 2,3 MB uygulanmaktadır.

Namaz Vakitleri uygulaması İndir

3.Namaz Vakitleri TR 

Ücretsiz namaz vakti uygulamaları arasında yer alan namaz vakitleri TR 500+ bin indirme sayısı ile ne kadar başarılı bir uygulama olduğunu gözler önüne sermektedir. Türkiye’nin yanı sıra Almanya gibi Türklerin ağırlıklı olarak yaşadıkları ülkelerdeki namaz vakitlerini göstermektedir. Uygulamanın kapladığı alan ise 3,7 MB olarak gösteriliyor.

Namaz Vakitleri TR  Uygulamasını İndir

4.Namaz Vakti İslamic Tools 

100 bin + indirme sayısı olan uygulamada Android 4.0 ve üstü sürüme sahip olan tüm cihazlarda indirilebilmektedir. Google Play Store üzerinden indirilebilen uygulama bütün dünyada yer alan şehirlerdeki namaz vakitlerini gösterme özelliğine sahip. Aynı zamanda uygulamada Türkçe dilinin yanı sıra Almanca ve İngilizce dil seçenekleri sunuyor.

Namaz Vakti İslamic Tools Uygulamasını İndir

5.Namaz Vakti
 
Konum bildiriminizi açmanız durumunda otomatik olarak namaz vakitlerini konuma göre otomatik olarak almanızı sağlayan Namaz Vakti 500 bin + indirme oranına sahip. Namaz vakitlerinin yanı sıra kıble yönü de uygulama üzerinden görüntülenebilmektedir.

Namaz Vakti Uygulamasını İndir

Siz namaz vakitleri uygulamasından hangisini kullanıyorsunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz