Android Telefonum Kilitlendi Şifremi Nasıl Sıfırlarım

/ 29 Ekim 2017 / 1.998 / yorumsuz
Android Telefonum Kilitlendi Şifremi Nasıl Sıfırlarım
Android Şifremi Unuttum Şifremi Nasıl Sıfırlarım
 
Android cihazınızı kilitleyen şifreyi veya şifre açma şekillerini unuttuysanız veya bir çocuk veya akrabanız onunla oynuyorsa ve şimdi kilitlenmiş olduğu için yanlış şifreyi veya kalıp girmişse, bu rehber size yardımcı olacaktır. Sebep ne olursa olsun, bu yazıda Android telefonunuzun kilidini açmak için ne yapmanız gerektiğini tam olarak anlatılmaktadır.
Cihazınızı sıfırlamadan ve tüm verilerinizi kaybetmeden kilidini açmanın birkaç yolu vardır. Bu bölümün hemen altında, çözümlerin bir listesini sağladık. Her biri, sorununuzu çözmek için izleyebileceğiniz ayrıntılı adımların bir grubuyla bağlantılıdır. Başlamak için en kolay çözümlerle başlayacağız ve herhangi bir veri kaybına neden olmayacağız. Bu sizin için çalışmazsa, daha derinlemesine ve karmaşık çözümler de sağladık, ancak önce en kolay çözümleri denediğinizden emin olun. 
Herhangi bir veri kaybını içeren bir çözüm uygulamadan önce bu kılavuzu okumanızı öneririz. Çoğu kez verileri kurtarabilir veya başka şekilde kilitli olduğunu düşündüğünüz bir aygıta erişebilirsiniz. 
Google hesabınızla kilidini açabilir, kilit ekranınızdan verileri geri yükleyebilir veya cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.
SD karttaki verilere dikkat
Cihazı sıfırlarken ayrıca, cihazınızda bir fabrika ayarlarına dönüş yapmanız gerekiyorsa, SD kartınızdaki veriler değiştirilmemeli ve burada listelenen daha karmaşık çözümlerden herhangi birini denemeden önce cihazı çıkarmalısınız. Sadece gelecekteki bir Android güncellemesi bu durumu değiştirebilir, bunun için sonraki android güncellemelerini beklenmektedir. Şu an için bu çözümler yeterli olmaktadır.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz