Android silinen verileri kurtarma 2019

/ 24 Nisan 2019 / 1.479 / yorumsuz
Android silinen verileri kurtarma 2019

Bugün sizlere Android platformunda kaybolmuş olan dosyaları bulmanız için bazı yazılım programları ve nasıl kurtaracağınız hakkında bilgi vereceğiz.

Gelişen teknoloji ile beraber artık tüm hayatımızın özel bilgileri teknolojik cihazlarda yer alıyor ve o şekilde kullanıyoruz. Bu konuda Android platformunda silinen verileri kurtarma işlemi ile kaybolan dosyaların bulunmasını sağlayan bazı uygulamalar yer alıyor. Bu uygulamalar bizlerin bazı sorunlarına çözüm olmakla beraber hiç bilmediğimiz dosyaları bile gösterebilir.

Android silinen dosyaları bulma

Wondershare Dr. Fone for Android yazılımı sizler için çok güzel bir uygulama olarak geliyor. Bu uygulama silinen verileri yani, fotoğraf, video ve zil sesi ile mesajlara kadar birçok veriyi kurtarabilme özelliğine sahip. Bu uygulama birçok Android cihaz ile uyumlu çalışabiliyor.

Android verilerini kurtarma işlemi

Şimdilik ücretsiz olan bu yazılım ile beraber Android model cihazlarınızda silinen dosyaları kurtarabilirsiniz. Bunun için ise uygulamayı telefonunuza kurmanız gerekiyor. Açılan pencerede silinen verileri getirmeniz için tarama işlemini başlatmanız şart. Tarama işlemi sonrası karşınıza birçok dosya çıkacaktır. Kurtarmak istediklerinizi işaretleyip veya tümünü kurtar demeniz yeterli olacaktır.

Bu konuda anlatılan program bilgisayar veya usb bellek gibi cihazlar için değildir. Bu uygulama Android model telefonlarınızda silinen uygulamaları geri getirmek için kullanılan bir yöntemdir. Wondershare Dr. Fone yazılımı işinde cidden güzel bir uygulama olduğu için sizlere tavsiye ediyoruz. Hem ücretsiz hemde çalışıyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu uygulama hakkında?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Benzer Konular

Yorum yaz