Android Telefon Açılmıyor, Ne Yapabilirim 2018

/ 29 Ekim 2017 / 1.669 / yorumsuz
Android Telefon Açılmıyor, Ne Yapabilirim 2018
Android Telefon Açılmıyor, Ne Yapabilirim?
En çok kullanılan işletim sistemleri arasında yer alan Android yeni sürümler ile sürekli olarak güncellenmeye devam ederken bazı sorunlar ne yazık ki alınan önlemlere rağmen ortaya çıkmaya devam ediyor. 
Özellikle de Android telefonlarda sıklıkla görülen cihazın kendiliğinden kapanarak bir daha açılmama sorunu oldukça sık görülüyor. Bu tip durumlarda cihazın servis tarafından uzun süre alınması ve içinde yer alan uygulama, resim ve numaraların silinme riski pek çok kişinin farklı çözümler aramasına neden oluyor. Peki, açılmayan Android telefonu açma işlemi nasıl yapılır?
Bataryasını Kontrol Edin 
Öncelikle sorunun donanımsal olup olmadığını kontrol edin. Batarya ömrü tamamlanan cihazlarda batarya değişimi yapılmalı, cihazın şarj kablosunda bir sorun olup olmadığı kontrol edilmeli tüm bunlar kontrol edilmesine rağmen cihaz hala açılmıyorsa bu durumda sistem güncellemesi yapılması gibi alternatif yöntemler denenmelidir. 
Android sorun giderme işlemlerinin büyük bir bölümü Android bootloader olarak anılan Android servis ekranı üzerinden yapılabilmektedir. Bu servis ekranına ulaşmak için cihaz kapalı olmalıdır. Kapalı olan cihazda aynı anda Ses artırma + ses azaltma + güç tuşları, Ses artırma + güç tuşu Ses azaltma + güç tuşu, Home tuşu + güç tuşu, Ses kontrol tuşlarından biri veya her ikisi + home tuşu, Ses kontrol tuşlarından biri veya her ikisi + kamera tuşu gibi farklı tuş kombinasyonlarını deneyin ve ekranda Android logosu görülene kadar bu tuşlara basmaya devam edin. 
Fabrika Ayarlarına Geri Dönün
Gelen ekranda cihazınızı kurtarmak için fabrika ayarlarına geri dönmeyi seçebilirsiniz. Ancak bu işlemi seçmeniz durumunda cihazınızda yer alan tüm bilgilerin, içeriklerin ve uygulamaların silineceğini unutmayın. Yine de Android fabrika ayarları menüsüne dönmek istiyorsanız gelen ekranda Recovery Mode seçeneğini tıklayın ve güç butonunu kullanarak cihazınızı yeniden başlatın. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz