Android telefonlarda ön bellek temizleme 2019

/ 10 Haziran 2019 / 1.792 / yorumsuz
Android telefonlarda ön bellek temizleme 2019

Bilgisayar kullanıcılarının yapmış olduğu gibi telefonlarda da ön bellek ile beraber herhangi bir siteye girerken, site bilgilerini ön belleğe kayıt eder ve bir daha o siteye girdiğiniz de daha hızlı açılır. Bunun sebebi ise site bilgilerinin hafızaya kayıt edilmesi yani ön bellek kullanımı ile alakalı oluyor.

Ön bellek kullanıcılar için bir çok fayda sağlıyor. Bilgisayarınızda yada telefonlarınız da yapmış olduğunu birçok ayar ile gireceğiniz siteler ile bazı veriler ilk girişlerde ön bellekte kalan bilgileri kullanacak ve bazen ön belleği temizlemezsek eğer, eski ayarlar kullanılmaya devam edecek.

Android Telefon Ön Belleği Nasıl Silinir?

Android model telefonlarda ön bellek nasıl silinir? Girmiş olduğumuz şifreler ve site bilgileri gibi çerezleri kayıt altına almadan önce önbellek temizliği için bazı adımlar atmamız gerekiyor. İlk olarak Uygulama yöneticisi ne girin. Daha sonra yüklenen adımları takip edin. Burada ise en fazla yer dolduran ön bellek uygulamasının üzerine basın ve belleği sil diyerek temizliği gerçekleştirin.

Bu işlem sonucu telefonunuz azda olsa rahatlayacaktır. Ancak daha basit ve alternatif yollar bulunuyor. Eğer bir uygulama ile tüm sorunları çözmek ve önbelleği temizlemek isterseniz, Clean Master uygulaması sizleri çok fazla rahatlatabilir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz