Android Yedekleme Uygulamaları İndirme

/ 29 Ekim 2017 / 1.443 / yorumsuz
Android Yedekleme Uygulamaları İndirme

Android Yedeklemek İçin 5 Uzman

Hemen hepimizin başına gelebilecek en sıradan kaza hayatımızın en büyük yardımcısı Android’li telefonlarımızın kaybolması, çalınması veya bozulması. Tüm rehberimizin, kayıtlarımızın, anılarımızın bir anda yok olması kesinlikle çok can sıkıcı olacaktır. Bir diğer tehdit ise; bilgilerinizi rehin alıp sizden para almak isteyecek olan ransomware… Tüm bu durumlara karşı yapabileceğiniz belki de en iyi şey; tüm bilgilerinizi bir yere kaydederek yedeklemek olacaktır. İşte Google Play Store’dan aynı isimleriyle Android’li telefonunuzu güvenle yedekleyebileceğiniz 5 uygulama;

CM Backup: Telefonunuzda ki kişileri, arama geçmişini, takvimi, SMS ve MMS’leri, Hangout’ları fotoğraf ve sözlükleri, yer imlerini yedekleyebiliyor. Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle hesap oluşturuyorsunuz. Böylece Amazon S3 tarafından sağlanan şifreli 5GB’lık bir depo alanınız oluyor.

CM Backup indir

Easy Backup & Restore: Kolay bir arayüze sahip olan uygulama; kişileri, arama geçmişini, SMS ve MMS’leri, takvim, sözlük ve yer imlerini yedekleyebiliyor, uygulamalar için ise root gerekiyor.

 

Easy Backup & Restore indir

G Cloud Backup: Uygulama da 1GB boş alanla başlıyorsunuz zamanla yaptıklarınızla ve referanslarınızla alanınızı 10GB kadar genişletebiliyorsunuz. Uygulama ile kişileri, arama geçmişini, SMS ve MMS’leri, takvim, belgeler, fotoğraflar, müzikler ve web tarayıcısı verilerini yedekleyebiliyorsunuz. Tüm yedekler şifreli olarak güvenli bir bağlantı üzerinden gönderiliyor. Wi-Fi bağlantısı üzerinden çalışıyor ve yedekleme işlemini telefonunuz şarja takılıyken yapıyor.

G Cloud Backup İndir
 

Titanium Backup: Uygulamada; halen diğer uygulamalarda bulamayacağınız; birden çok defa yedekleme, dondurma, şifreleme gibi birçok özellikler var. Fakat çok eski bir arayüze sahip olması, root gerektirmesi ve en gerekli işlevlerin Premium sürümde bulunması uygulama için dezavantaj.

Titanium Backup İndir

Super Backup: Uygulama; kişileri, arama geçmişini, SMS, takvim ve yer imlerini, root ile uygulamaları yedekleyebiliyor. Ayrıca yedeklerinizi SD kartına veya Google Drive/Gmail’e kaydedebiliyorsunuz.

Super Backup İndir

 

 

Siz Yedekleme Uygulaması kullanıyor musunuz?


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz