Android uyku modunda wifi çalıştırma 2019

/ 10 Haziran 2019 / 3.556 / yorumsuz
Android uyku modunda wifi çalıştırma 2019

Bugün sizlere Android model telefonlarda uyku moduna aldığınız sırada wifi’nin açık kalması için ne şekilde ayarların yapılması gerekiyor? Bunlardan bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Telefonlarda bataryadan tasarruf etmek için veya rahatsız edilmemek amaçlı telefonlarımızı uyku moduna alabiliyoruz. Ancak uyku moduna telefonlarımızı aldığımızda haliyle wifi bağlantısı da kapanıyor. Bu bakımdan uyku modu aktifken wifinin açık kalmasını nasıl sağlayabiliriz? Bundan bahsedeceğim.

Android Telefonlarda uygku modunda wifi aktif etme

Genel anlamda uyku modunda iken internet kapanacaktır. Ancak elimizle bunu aktif edebiliriz. Bunun için şu adımları takip edin;

  • Menü
  • Ayarlar
  • Wifi
  • Gelişmiş ayarlar
  • Uyku modunda Wİ-Fİ etkin kılınsın

Burada ise ayarların olduğu pencereyi göreceksiniz. Bu kısımda “her zaman” seçeneğini seçerseniz eğer, cihazınızı uyku moduna alsanız bile wifi bağlantınız çalışmaya devam edecektir. Sizlerde anlattığımız yöntem ile beraber telefonlarınızı uyku moduna alabilir ve wifi bağlantısını aktif tutabilirsiniz. Bu ayarların dışında mağazalarda herhangi bir uygulamanın olmadığını belirtelim. Yani Android kullanıcıları uyku modundayken, bu ayarları yaparak, internet bağlantısını aktif olarak kullanabilir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz