Google Android Wear 2.0

/ 29 Ekim 2017 / 1.282 / yorumsuz
Google Android Wear 2.0
Android Wear 2.0 Söz Verildiği Gibi Şubat Ayında Çıkıyor 
Google verdiği sözü tutuyor ve tam söz verdiği gibi Android Wear 2.0 sürümünü Şubat ayında kullanıcıların beğenisine sunuyor. Şubat ayının hemen başında kullanıma sunulacak olan Android Wear 2.0 müjdesinin yanı sıra Google aynı zamanda akıllı saat pazarına da giriş yapmaya hazırlanıyor. 
Google Bu Sefer Çok Daha İddialı 
Geride bıraktığımız yıl çıkardığı Android Wear 1.0 akıllı saatler ile piyasada beklediği ilgiyi göremeyen Google bu sene konu hakkında çok daha iddialı olacak gibi görünüyor. Tüm dünyayı sadece küçük bir saat kadranına sığdırmayı amaçlayan Android Wear konum bilgilerine ulaşabildiği için daha etkin bir kullanım konforuna ulaşmanızı sağlıyor. Android Wear 1.0 beklentileri karşılamaktan biraz uzak kalınca Google tarafından çok daha iddialı bir modeli 2016 yılı sonu itibari ile kullanıma sunacağını duyurmuştu. 
Android Wear 2.0 Güncelleme
Google tarafından tam söz verilen tarihte birazda gecikmeli olsa da verilen güncelleme ile beraber artık kullanıcılarına çok daha etkin bir kullanımı vadediyor. Android Police kaleminden yayımlanan mektup Google geliştiricilerine hitap etmek için kaleme alınan son derece özel bir açıklama. Bu açıklama en çokta Android Wear güncelleme müjdesi bekleyen kişileri mutlu edecek gibi görünüyor. Yapılan açıklamada Android Wear 2.0 güncellemesi Şubat ayının hemen başında yayımlanacak ve yeni giyilebilir teknoloji hakkında çok daha iyi özellikler kullanıma sunulacak. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz