Android Minecraft Eklentileri Hangisi Güvenli

/ 29 Ekim 2017 / 1.288 / yorumsuz
Android Minecraft Eklentileri Hangisi Güvenli

Android’de Minecraft tehlikesi!

Android platformunda virüs içeren Minecraft eklentileri tespit edildi. Android’de Minecraft oynuyorsanız bu eklentilere dikkat edin.

Milyonları kasıp kavuran Minecraft, hemen hemen neredeyse bütün platformlarda yer alıyor. Android platformunda da yer alan Minecraft, şimdi de hackerların hedefi oldu. Android’de Minecraft için geliştirilen eklentilerin büyük bir bölümünün kötücül yazılım barındırdığı tespit edildi.

Google Play’de yer alan 87 sahte mod uygulamasının reklam ve dolandırıcılık tehditi taşıdığı ortaya çıktı. Şu ana kadar Google Play’den 990 bin kullanıcı bu Minecraft modlarını indirmiş.

Reklam indirmeye (Ad-displaying downloader) odaklanan kötü amaçlı zararlı uygulamalar “Android/TrojanDownloader.Agent.JL” olarak etiketlendi. Bu zararlı truva atını içeren 14 sahte uygulama 80 bin defa indirilmiş görünüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz