Süper Mario Run Androide ne Zaman gelecek

/ 29 Ekim 2017 / 1.167 / yorumsuz
Süper Mario Run Androide ne Zaman gelecek
Android’de Süper Mario Run İçin Geri Sayım Başladı
İlk olarak İOS işletim sistemini kullanan cihazlara yönelik olarak kullanıma sunulan bir dönemin efsane oyunu Süper Mario Run sonunda Android’e gelecek gibi görünüyor. İOS kullanıcılarının severek oynadıkları Süper Mario Run oyununu bugüne kadar Android kullanıcıları sadece göz ucuyla takip edebiliyordu. 
Açıklama Resmi Nintendo Hesabından Yapıldı
Android kullanıcılarının büyük bir merakla bekledikleri müjdeli haber sonunda geldi. Açıklama resmi Nintendo twitter hesabından yapıldı. Yapılan açıklama ile Süper Mario Run oyunun Google Play Store mağazasından Mart ayı itibari ile satışa sunulacağını duyurdu. 
Ön Sipariş Toplanmaya Başlanmıştı
Geride bıraktığımız ay içerisinde Nintendo Süper Mario Run oyunu için ön sipariş toplamaya başlamış ve ilk çalışmaların startını vermişti. Ön kayıt vermenize rağmen ne yazık ki hala oyunu Android cihazlardan kullanmanız mümkün değil. Oyunu indirmek ve Android cihazınızdan oynamak için kesin satış tarihi olan Mart ayını beklemeniz gerekiyor. Bu da hala oyunun İOS platformuna özel bir oyun olarak kabul edilmesine neden oluyor. 
Şu anda Android mağazasında bulunan sahte pek çok Süper Mario Run uygulaması bulunurken bu uygulamalardan büyük bir bölümünün ise virüs barındıran sahte uygulamalar olduğu bildiriliyor. Bu nedenle uygulama indirirken yayımlayan kuruluşun resmi Nintendo olup olmadığına bakılmasına dikkat edilmesi öneriliyor. Oyunun ücreti hakkında hala resmi bir açıklama bulunmazken İOS ile aynı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz