En iyi Android Bilim Kurgu Oyunları

/ 29 Ekim 2017 / 2.816 / yorumsuz
En iyi Android Bilim Kurgu Oyunları
Android’deki En iyi Bilim Kurgu Oyunları
Android üzerinde oynayabileceğiniz en iyi bilim kurgu oyunları arasından seçtiğimiz 5 oyunu listeledik. Bilim kurgu denince akla Star Wars, Geleceğe Dönüş, Star Trek gibi efsaneler gelirken, Android üzerinde de bu efsanelerin ve diğer bilim kurgu örneklerinin oyunlarını oynamanız mümkün. 
Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için en iyi 5 android bilim kurgu oyunu;
1- N.o.v.a. 3: Freedom Edition


Destansı Bir Hikaye : Yıllar süren sürgünün rından insanlar sonunda dünyaya döner.
Yaşanabilir hale getirilen dünyadan döbmüş volteron şehrine k adtsiyeyi keşfet.
Çok oyunculu modda araç kullanmak için takımlar oluşturulabilir.
Sesli sohbet saesinde takım arkadaşlarınla online sesli iletişime geç
Düşmanlar üzeride kullanılabilecek yeni silahlar ve güçler kullan.

PC platformunda efsanelerden olan HALO oyununun Android versiyonu bulunmuyor ancak o oyuna müthiş bir alternatif olan N.O.V.A. ile bu deneyimi yaşamanız mümkün. 
2- Last Horizon



Noodlecake Studios Inc tarafından geliştirilen Last Horizon oyunu, android bilim kurgu oyunları arasında en iyiler listesinde yer alıyor. Tamamen yok olan bir gezegende son geminin son pilotu olacağınız oyunda, gezegenler arası maceradan maceraya koşacaksınız.
Last horizon oyunugoogle pladan indirebilmeniz mümkün. Yalnız oyunu indirebilmeniz için yakaşık 8,79 TL ücret ödemeniz gerekiyor.
3- Lifeline
Bir ay yolculuğu sırasında kaza geçiren bir grup astronot ve sizin dışınızda tüm mürettebat kaybolur. İnsanlığın yaşamak için uygun olmadığı bir yerde hayatta kalmak için çabalamalısın! Lifeline android oyunu hayatta kalma üzerine tasarlanmış hikaye tabanlı macera oyunudur.
Google Playde şuana kadar 70654 kişi tarafından yorum yapım ve 5 üzerinden verilen rate puane 4.5 olarak görünüyor.
Lifeline oyunu indirmek için 6,29 TL ödemeniz gerekiyor
4- Anomaly 2
Hikayesi 2018 yılında geçmekte olan Anamaly2, dünyayı uzaylı makinalara karşı savunmanızı konu ediniyor. Her ne hikaye kadar klasik olsa da, oyun grafikleri, kullanıcı deneyimi bakımından başarılı bir android bilim kurgu oyunu olduğunu kanıtladı
5- Star Wars: Commander

Android platformlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu strateji oyunudur. En iyi android bilim kurgu oyunları arasında gösterilen Star Wars: Commender oyunu, bir yandan üssünüzü şekillendirdiğiniz, diğer yandan üssünüze gelen saldırıları önlemek için ordularınızı eğittiğiniz harika bir oyun.
Bu oyunu Google Play Storda şu ana kadar 854.331 kişi yorum yapmış ve Rate puanı 4.3 olarak görünüyor. Ayrıca Oyun ücretsiz ok indirebilirsiniz.
Android Bilim Kurgu Oyunu Oynadınız mı?
Oyunlar hakkında yorum yapar mısınız?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz