Angry Birds 2 Sinema Filmi Fragmanı İzle

/ 29 Ekim 2017 / 1.678 / yorumsuz
Angry Birds 2 Sinema Filmi Fragmanı İzle

Angry Birds 2 Sinema Filmi Geliyor

Rovio tarafından bugün yapılan resmi açıklamayla, Columbia Pictures ortaklığıyla Angry Birds’ün devam filminin de çekileceği açıklandı. İşte tüm detaylar ve vizyon tarihi.

Angry Birds’ün ikinci filmi çekiliyor!

Geçtiğimiz günlerde Battle Bay adlı yeni oyununu tanıtan Rovio, Angry Birds serisiyle işinin bitmediğini bugün yaptığı açıklamayla gözler önüne serdi. Açıklamada Columbia Pictures ve Sony Pictures Imageworks ortaklığında Angry Birds’ün devam filminin çekileceği belirtildi.

Film ne zaman vizyona girecek?
Şimdilik The Angry Birds Movie 2 olarak adlandırılan yapımın vizyon tarihi de 20 Eylül 2019 olarak açıklandı. Bu tarihin orijinal Angry Birds oyununun 10. yılı olduğunu da belirtelim. Yapımın yönetmenliğini Thurop Van Orman üstlenirken, John Rice ise yardımcı yönetmenlik görevini yerine getirecek.

Rovio Entertainment’ın CEO’su Kati Levoranta, “Rovio sahip olduğu oyunlar ile ilgili yeni etkileyici hikayeler ve deneyimler yaratmak için çalışmalarına devam edecek ve Angry Birds hayranlarını bir kez daha sinema salonlarında görecek olmak bizleri çok heyecanlandırıyor.” açıklamasını yaptı.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz