Angry Birds Blast Android telefon Oyunu İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.605 / yorumsuz
Angry Birds Blast Android telefon Oyunu İndir
Kızgın Kuşlar “Angry Birds Blast” İle Geri Dönüşe Hazırlanıyor
Bir döneme damgasını vurarak fenomen haline gelen ve gördüğü yoğun ilgi sayesinde filmi de çekilen Angry Birds yapılan yeni bir düzenleme ile eski ihtişamlı günlerine geri dönmeye hazırlanıyor. Mobil platformun en iyi oyunları arasında yer alan Angry Birds yapılan yenileme ile beraber Angry Birds Blast adını alarak yepyeni bir formatta kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Android ve İOS Cihazlar Oyunu Açabilecek
Oyun hem Android cihazlarda hem de İOS cihazlarda oynanabilecek. Pek çok efsane oyuna imza atan Rovio tarafından geliştirilen Angry Birds Blast daha önceki oyunda olduğu gibi kuşların kurtarılmasını amaçlıyor ancak oyunun dinamikleri komple yenileniyor. Oyunun oynanış biçimi değerlendirildiğinde akla ilk olarak bir diğer efsane oyun olan Candy Crush oyunu geliyor. Oyun değişikliklere uğramış olsa da oyunun temel amacı yine kuşların özgürlüğe kavuşturulması olarak aslına sadık kalıyor. 

Şimdi İndir 9.99 Dolar Kazan
22 Aralık 2016 itibari ile indirmeye açılacak olan oyuna ön kayıt yaptıran oyuncular için ise Rovio oldukça özel bir fırsat sunuyor. Şimdi ön kayıt yaptıran kişilere toplamda 9.99 dolarlık değere sahip olan ve oyunda çeşitli jokerlerin alınmasını sağlayan altınlar hediye edilecek. Google Play Store ve App Store üzerinden 22 Aralık tarihi itibari ile indirime sunulacak olan oyunda sürekli olarak yeni seviyeler eklenecek ve bu sayede kullanıcıların kendilerine yeni hedefler belirlemesine yardımcı olunacak. 
Oyuna ön kayıt içi https://www.angrybirds.com/angrybirds-blast-pre-reg/ adresinden üye olabilirsiniz
Angry Birds Daha önce Oynadınız mı?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz